I - vad gör jag hela dagarna ?

Jo, jag pluggar och tränar ! Haha, det är faktiskt det jag gör , har en del prov som jag måste ta tag i och även läxor. Sedan vill jag även unna mig själv lite fritid där jag kan bara slappna av . Men jag lovar såfort jag är klar med de mesta proven ska jag komma igång !

Vi hörs !


haha bjuder på den x)

J- Maybelline define a lash waterproof



Den här mascaran är en riktigt  bra mascara. Jag av många äger denna.
Borsten är böjd, och gör att det blir lätt att applicera. Den kostar runt 140 kr, och finns att köpa på t.ex Hm och Åhlens. När min är slut ska jag köpa denna igen, för den är som sagt riktigt bra!

Det enda jag ångrar med köpet är att jag tog vattentät. Har inget bra sminkborttagningsmedel mot vattentät mascara. Så nästa gång köper jag en vanlig.

Betyg : ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ / ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


J- Wednesday morning

Har hostat hela natten, så har knappt sovit någonting. Febern vill inte släppa så är hemma idag igen. Får se hur jag gör imorgon.


I söndags var det 1 år sedan den här fina hästen dog. Saknar dig Galant !


J- Sjuk

Först och främst vill jag säga FÖRLÅT för den urusla uppdateringen. Har helt enkelt inte haft tid för datan. Har tre prov denna veckan. Och skolan går definitivt före datan. Så efter den här veckan har jag inget prov inbokat, så då kommer uppdateringen vara igång igen!


Igår på sista lektionen, vilket var idrott mådde jag riktigt dåligt. (Jag var inte med, eftersom att jag fortfarande har gips). Jag satt på bänken och frös. Hade gåshud över hela kroppen, och hade en fruktansvärd huvudvärk.
  När jag kom hem tog jag direkt febern som stod på 38.2. Så gick och lade mig.
Vaknade vid 19 igen, tog febern (39.5)om man räknar ihop det.
  Mådde helt enkelt dåligt igår. Och idag är jag hemma från skolan, men nu 37.3 grader. Troligen blir det hemma från skolan imorgon också. Jag vill inte!


I - Vad händer.. ?

med statestiken? Innan hade vi typ 129 besökare och nu bara sjunker det hela tiden , inte kul. Vi vill gärna veta vad ni vill se i bloggen , tutorials kommer så småning om , det kan vi lova ! Den stora frågan är alltså :

VAD VILL NI SE ? Kommentera undet :)


I - Blogawards idag ! :)

Vad händer idag ? Jo, först blir det handboll på tv , sedan blir det nog blogawards ! Ska bara vara hemma och mysa idag. Skulle spelat in en smink video igår , men fick väldigt brottom så jag han inte, ledsen.
Bloggen kommer vara lågt uppdaterad just nu , jag har väldigt mycket att göra i plugget just nu ..


enn random bild

J- Sigges imorgon

Imorgon är det inte en vanlig fredagskväll, utan det blir dans! Det är nämligen så att Sigges är imorgon. Dock måste jag dansa runt med ett tjockt gips hela kvällen. Vilket gjorde mig osäker på om jag skulle gå. Men det är de här som är liksom höstens "höjdpunkt", så varför missa de bara för ett gips.

Angående klänningen jag ska ha på mig, så är den grymt svår att förklara. Så jag tänkte visa bild till helgen, eftersom att jag inte hunnit ta bild. Kan inte heller förklara hur den ser ut, och hittar ingen bild. Så jag tar bild imorgon :)

hinner inte ladda upp bild nu, har lågt batteri

pusshej


J- Ett cp-bra liv

Var på föreläsning innan. Var intressant, och roligt. Kommer han till er borde ni gå! :)


Jonas


I - Nya Hudvårds produkter från L300



Jag köpte 3 av 5 olika produkter. Det fanns ävenn ögon gel och natt creme , men valde att stå över dom båda . Jag köpte istället en face creme, Cleansing milk och Gentle toner. Var egentligen ute efter visibly clear serien , men har inte hittat det någonstans så valde att köpa en annan serie . Dock har jag en produkt från visibly clear som är kanon.
Dessa produkter ska jag använda morgon och kväll och hoppas på en bättre hy. Jag köpte för normal-dry skin och på apoteket .

Åter kommer med en review.

J- Plugg

Sitter här och pluggar. Känns inte bra, eftersom att jag vet att jag inte kommer hinna med allt under kvällen. Vid halv sex börjar träningen. Och jag ska upp och kolla, kan inte träna på grund av gipset. Klockan sju börjar en föreläsning, som heter "ett cp-bra liv". Så jag känner på mig att jag behöver börja redan nu. Kan visserligen redan glosorna, men har även en hel novell på 20 sidor att läsa och förstå på engelska. 
 

J- schwarzkopf got2b -hårspray



Detta hårsprayet äger jag utav många. Det är från märket schwarzkopf och är i serien Got2b. Jag tycker att hårsprayet fungerar ganska bra. Men det blir inte så mycket "spänst" i det. Men till volym och sånt fungerar de jättebra. Så de blir både hiss och diss på dettta.

Har  ni testat detta, och vad tyckte ni om det?

Detta kostar runt 60 kr på de flesta affärer :)


I - Ska fixa..

.. en ny design. Denna design passar inte riktigt till skönhetsbloggandet . Och jag tycker själv att den inte är så värst mysig också vidare. Så jag ska börja fixa lite smått och så. Vänta er inte att den ska komma upp imon eller något liknande , det dröjer nog kanske en månad eller två .


bara en random bild ..

J- konfa 6 timmar


J- dagens outfit


Linne- JC  Jeansskjorta- Hm  Sjal- MQ  Leggins- Hm

Den här outfiten bär jag idag. Bilderna är dock tagna för någon vecka sedan, vilket ni kan se eftersom att gipset inte sitter på.

Vad tycker ni om outfiten, fin/ful?


J- videoklipp,my day


I - Ta hand om dig själv..

.. efter en dag med bara pluggning , då blir det en mys kväll. Jag sitter fortfarande och pluggar men nu i en helt annan miljö , en bättre miljö att plugga i (enligt mig). Jag har tänt massa ljus , slagit på mys belysning och lagt massor av mysiga kuddar i sängen. Hade jag ätit godis , hade jag suttit och mumsat på en stor godis påse också. Kläderna är mysiga, upsatt hår och nada smink. Allt är som det ska vara en mysig lördag kväll hemma.


en liten tjuvtitt

I - spelade in en smink video ..

..till er , det gick super bra ! Tills jag lyfte upp 88 paletten och 10 ögonskuggor trillade ut . Inte alls kul , så hela videon blev förstörd och hann inte spela in en ny för att jag skulle iväg till Jasse. Men ska nog ändå ha den sminkningen på sigges , så spelar in den då.

Men ni får ändå se resultatet !


J- Godnatt

Ska upp i hyffsad tid imorgon. Har match borta mot Vrigstad. Har samling 12.30. Så ja, får en liten sovmorgon iallafall. Efter fotbollen blir de plugg, och ska även spela in en video till er. Känner att jag suger på detta, och att jag suger på att uppdatera om skönhet. Men, bloggen handlar även om våran vardag. Så de får ni stå ut med.
Ni får sova så sött, så hörs vi imorgon.


Igga bilden :p

J- Supernice

Kvällen har varit underbar. Har bakat bullar och haft trevligt.


J- Städar

Ikväll får jag besök av tre underbara brudar. Egentligen 4, men en viss Alice har gått och lyckats bli sjuk. Krya på dig! Så nu blir det städnig i fulla rullar för min del. Ska även ta och hinna till affären innan 18 också. Hoppas på en superkul kväll, vilket jag inte kan ana annat att vi kommer få. Hoppas även att ni får en härlig fredagskväll. Ha de bra. Pusshej<3


Lite av klassen i 6an. Saknar !

J- Skolval

Imorgon har vi val i skolan. Eller för att förkorta det lite "skolval". Har någon annan av er detta? Har ni bestämt vad ni ska rösta på?

Själv vet jag vad jag ska rösta på. Men jag tänkte hålla det hemligt. Eller ja, gjorde ett test på datan igår på so:n. Och där fick jag svaret, på vad jag kommer att rösta på. Och det partiet har jag velat satsa på länge. :D
¨


J- Plugg

Har haft fullt upp hela kvällen. Har pluggat till mesta dels. Men har även haft träning.
Nu har jag ont i handen med. Vet inte vad jag har gjort, eller jo, Sebastian slog mig med fysikboken. Och nu känns det som att den typ gått ur led eller vad man ska säga. Kan bara skriva med vänster på datan nu. (är vänsterhänt).

Nu har jag fått in nästan allt som behövs till läxorna/provet imorgon. Så känns ganska bra.


Bild jag redigerade för 1 år sedan. Haha, sitter vid min dator nu, så har typ inga bilder.


J- Träääning

Idag är jag sjukt seg. Är hur trött som helst, och blablabla. Och inte nog, jag har träning nu med. Känner mej helt slö i kroppen. och har ont i handen. Men ska inte klaga. ;)


I - fotvård ..



Idag har jag gjort något jag aldrig gjort innan , jag har varit hos en fotvårdare. Det var verkligen super skönt. Egentligen är det ganska konstigt att man går och klipper så ofta men inte ta hand om sina fötter som man ändå står på hela dagar. Man använder ju fötterna dag ut och dag in ! Jag rekomenderar verkligen detta.

J- Hemma


Bild lånad av Adina.

Har haft supermysigt. Har tyvärr inte tagit så mycket bilder. Så jag kopierar från Adina, och länkar henne.
Vill bara meddela att jag är hemma, men också att jag inte hinner blogga eftersom att jag måste plugga. Har 3 läxor tills imorgon. Så ja, ha det bra!

J- Konfaläger imorgon

Imorgon är både jag och Isagel på konfirmationsläger, eller ska jag säga söndag till tisdag?
Vi kommer iallafall att befinnna oss på antingen en båt, eller en buss. Så blir ingen uppdatering dessa dagar.
  Har ägnat hela dagen åt att packa, och är ännu inte klar. För att jag har stannat upp och gjort massa olika saker mellan gångerna hela tiden. Brukar bli så, right?
  Men ska iallafall sova snart, och typ packa imorgon bitti. Ska även jobba imorgon innan jag åker. Eftersom att jag har mitt jobb att sköta.


I - Loreal eye and lip make-up remover waterpoof.


suddig bild..

Denna Make-up remover är lämplig för hållbar och vattenfast make-up.Funkar så klart kanon på vanligt smink också! Den kan både användas till ögon och läppar. Det blåa skiftet som ni ser på bilden är en slags olja , man måste därför skaka varje gång innan användning.
Intryck nummer 1 : Ojoj , funkar kanon !
Nmr 2 : Okej, den funkar inte så jätte bra , *sadface*.
Nmr 3: Men den är ju faktiskt helt okej !
Man måste hålla på ett tag för att få bort t.ex. mascara, man måste gnuga ganska länge och ändå får man inte bort exakt allt. Men det är så lite som är kvar att du bara kan ta bort det med fingrarna. Det syns knappt.
Tycker denna produkt är helt okej , inte den bästa men inte heller den sämsta..

J- Träning

Vet att bloggen inte varit speciellt skönhetsbaserad på senaste. Men jag har inga tankar i huvudet. Har inte haft tid. Så får ta tag i detta så snart som möjligt.

Nu åker jag iallafall iväg på träning. Den börjar inte förrän sex (!) , men som vanligt åker jag och Emelie upp tidigare. Denna gång ovanligt mycket tidigare. Haha. Hörs sent ikväll, eller imorgon. Eftersom att jag ska vara med Isagel och Adina efter träningen. Ha de gött ! :)


J- Studieresa

Idag var vi på studieresa i Björnhyltan, Ambjörnarp. Var både kul och tråkigt. Var en hel del fakta man fick. Och vissa delar var ganska intressanta. Men, ja nu har vi det avklarat iallafall.



Bild i repris. Från midsommar - 10

J- One tree hill

Ni ska jag se på OTH , vilken är min favoritserie. Har redan sett dessa programmen, men vill ändå se :)

Kanal 5 om ni vill se :)


Random

I - Skoljoggen + Studieresa

Hej ! Idag har vi haft skoljoggen , det gick bra för mig . Kom typ 6 av alla och först av alla tjejer i 8:an. Dock tog jag inte tid så kommer inte med på listorna som senare kommer upp i skolan. Men nästa år ska jag springa på tid. Efter Skoljoggen bar det nästan direkt av till Kyrkan  , Konfa- info. tror vår grupp kommer ha det askul. Jag ska gå på något som heter lägerkonfa, det betyder att man bara läser på lägern. Jag och Jasse ska gå på samma. Imon blir det ingen skola för 8:C och 8:D, vi är på studiebesök i björnhyltan. Därefter blir det träning för min del.

Ha det gött hallonprött ! :)


smile..

J- Pluggkväll

Har pluggat typ hela dagen. Köpte Siggesbiljett innan. Och när jag kom hem lagade jag pannkakor. Mums!
Sedan har jag bara pluggat hela kvällen. Men har typ bara hunnit med engelskan. Läser när jag ska sova, och går upp tidigt och gör matten. Då har jag hunnit med allt. Hatar att man har alla läxor till en och samma dag. Menmen, that's life ;)


J- Skola

Sitter i skolan just nu. Har håltimma till 13.10. På gympan ska vi ha orientering, en sport jag verkligen hatar
  Hejdå, hörs ikväll. (blir inte så mkt uppdatering eftersom att jag ska plugga all the night.)


Gammal bild från arkivet

J- 400:e inlägget :D //BODYSPLASH



Den här bodysplashen luktar mer än ljuvligt. Jag älskar den!
Kostar endast 19.50:- på Hm. Den luktar fräscht och supergott. Jag brukar spruta på mig denna när jag har duschat. Och jag verkligen älskar den. BILLIG OCH BRA, SÅ SKA DE VA ! ;)
I'm in Love.

J- Min eftermiddag/kväll

Efter skolan följde jag med Anastasia hem. Hade en supertrevlig eftermiddag. Vi typ snackade om allt, och det är skönt att bara få prata av sig. Så det var behövligt. När jag kom hem pluggade jag lite engelska. Och sedan så började Ullared. Har besökt Ullared ett antal gånger i sommar, så får inte missa om man är med på tv.

Ja, och nu sitter jag här. Så det är ungefär vad min em och kväll har bestått av. Trevligt ! :)


Random pic från Corfu.

J- Nivea Intense Repair Schampo

Intense Repair Schampo (för torrt, skört och skadat hår) Intense Repair Balsam (för torrt, skört och skadat hår)

Dessa produkter använder jag när jag tvättar håret. De är verkligen jättebra. De reparerar håret och resultatet är faktiskt riktigt bra. Håret är nu inte alls lika slitet som det var innan. Och nu är det även mer glans i det.
  Detta är en riktigt bra rekommendation. Fast alla hår är ju olika, men för mig fungerar det jättebra. Så det är bara testa och se ! :)

Kostar ca 30 kr / st i vanlig mataffär.


I - Depend Nagellackremover , fri från aceton , olja och färg



bildkälla.

Jag har nu ändvändt denna produkt för att ta bort mitt nagellack . Och den funkar kanon ! Du stoppar bara ner fingret och håller det där i några sekunder (10-20) och när du sedan tar upp fingret är nagellacket borta. Detta är så mycket smidigare än att hålla på med bomullstussar och aceton och sådant . Här har du allt i ett och desutom underlättar den så mycket , den går snabbare och fungerar bättre. I'm in LOVE!

I - tävlar även här..



På Linda hallbergs blogg , feetlänk ! Gå med även där :)

I - Jag tävlar ! :D



Om denna gigantiska goodiebagen hos Hiilen feeeeeeetlänk ! Tycker alla ska tävla. Vem vill inte vinna denna goodiebag ? :)


J- Tävlingstips (tävlar)

Klickade mig in på Helens blogg. Hon hade en helt underbar tävling på sin blogg. Och jag tänkte tipsa er om denna. Man tävlar om en fullpackad goodiebag.



Jag gör allt för att vinna.

Klicka här för att vara med

Lycka till ! :)

J- Kantarellplockning

Vid 14-tiden drog jag, Isagel och Felicia ut och plockade kantareller. Hittade väldigt mycket tillslut.
Vi fikade (jag körde på frukt och grönt) , pratade och hade allmänt trevligt. Sådant här borde verkligen göras oftare!


Dålig bild. Men sötnosar är dom allt :D

J- Match idag

Klockan halv ett samlas vi på stationen. Sedan drar vi iväg mot Bankeryd.
Jag och Emelie går som vanligt tidigare. Hoppas ni får en underbar dag, så hörs vi senare när jag kommer hem!


I - Före och efter bilder , på min klippning :)


Före


Efter

Är nöjd nu, första gången jag kom hem från frissan så tänkte jag , gud nej det är alldeles för långt(luggen alltså).Så vi åkte tillbaka till frissan och hon klippte den kortare och såhär blev det :) Tycker allt blev lagom långt . Ganska mycket jobb med det men det är bara kul. Nu måste jag fixa mig för ett 80 års kalas, är borta hela dagen , säkert ganska långt in på natten . Ha det gött !:D

J- Mina naglar



När jag var sjuk var jag helt osysselsatt. Så jag målade naglarna.
Använde mig av:
Korallfärgat nagellack: Gallery Colours
Vitt nagellack: Depend
Blått nagellack: Depend

Vad tycker ni om resultatet, fint/fult?

J- Dessa suger !

Bomullspads
Bomullspads - KICKS

En stor fet diss till dessa bomullspads från Kicks. Kostade endast 19 kr. Och de suger! De går sönder, och delar sig hela tiden. Man kan knappt använda de. Ska nog strunta i dessa, och hitta mig ett annat märke. För dessa blir de inte igen iallafall!
90 st - 19 kr  , ett riktigt bra pris för bomullspads. Men ja, nu vet ni iallafall vilka ni inte ska köpa!

Har ni provat dessa, fungerade de bra/dåligt ?

J- Trött

Värnamo idag var superkul. Både jag och syster hittade lite grann. Köpte 2 byxor. Men var ju i Värnamo i fredags också, så kände inte att jag var i behov av något. Men byxor går alltid åt. Syster köpte lite mer än mig, hihi.


Syster, gammal bild :p ♥

Just nu känner jag att min hals svullnar upp. Kan knappt svälja nu. Ska be mamma kolla på den. Ska snart sova, är riktigt sliten efter dagen. Imorgon morgon ska jag upp tidigt och springa, känner att jag måste komma igång med träningen nu.. speciellt när jag har slutat med sötsaker.

Ha de jättebra allihopa. Till helgen ska jag försöka få upp haul'videon. Ska försöka få fram allt så de är rent och sånt. Och få se om jag kan prata eller inte.

Godnatt !

Update: Om "du" vem du nu är, tycker att min syster är ful får du väl tycka det. Och förresten, "du" som tycker hon gör en "fin" pose. Detta va meningen som ett skämt mer. Och min syster är en jättefin person. Och hon är bland dom bästa människorna som finns enligt mig. Så döm inte på utsidan, se istället de goda på insidan !


I - Imon ska jag klippa mig..

Men jag har ingen aning om hur. Jag tror jag ska klippa en snelugg, men har ingen aning. Om jag inte kommer på något så toppar jag bara. Men ni får se före och efter bilder imon :)


sist jag klippte mig

J- Mot Värnamo

Om en kvart går bussen till Värnamo. Jag och min syster ska åka dit. Jag är inte ute efter något speciellt, men följer gärna med ändå. Alltid kul att kolla!


J- Skola imorgon

Ska gå och sova nu, eftersom att jag ska ta mig upp till skolan imorgon. Jag orkar inte vara hemma mer. Har fortfarande ont i halsen, och syster har fått halsfluss. Så jag hoppas inte att hon har smittat mig. Men vi får se hur jag mår imorgon, ställer klockan på ringning så får vi se helt enkelt. Men förhoppningsvis blir det skolan ;)

Ha de bra allihopa !


J- Still sick

Är hemma idag också. Känner att de är bäst. Mår bättre än igår, men ja är ännu inte helt kry ändå. Men ja, jag uppdaterar mer ikväll.


RSS 2.0