Dåligt väder ..

..idag. Igår sken solen och det var super varmt ute så vi badade och solade hela dagen . Men idag är vädret ganska så mycket sämre så idag blir det nog inget bad. Så vi ska tillbringa dagen på följande sätt : Städa våran friggebod , Ullared och något mer ;)
Idag får vi alltså chans att vila våran solbränna. ;)


en random bild

Bodysurfat

Idag har vi bodysurfat och solat. Det har varit superkul. Bodysurfa är en av det bästa saker man kan göra i havet, man behöver stora vågor och sedan hoppar man på dem och liksom flyter ovanapå dem , MEGAKUL ! Ni måste prova! Vi har även solat och spelat fotboll . Nu på kvällen har vi ätit god mat , fiskat krabbor (:D!) och spelat kort med Isagels föräldrar.
Imon ska vi upp tidigt och springa , efter det blir det nog stranden igen skulle vi tro ! :D


Videoklipp kommer

Fixar ett videoklipp som kommer upp här under kvällen. Vänta och se ! :)


Gammal bild på oss

J- Snart

Jag hann sätta mig här lite igen. Vi åker om ca 10 minuter , och jag tror att jag är helt klar. Hoppas inte jag glömt något. Men nu vill jag vara förberedd om dom kommer.


Vi ska ha en supertrevlig vecka .. :)

Ha de bra!

J- Vad ska man göra nu då?

Packningen är klar. Tror jag fått med mig allt. Men vad ska man göra nu? Funderar på att dammsuga mitt rum , så att de är snyggt och prydligt när jag kommer hem. Det är ju alltid trevligt.


Min lampa :)

Jaha .. då blir det mot rummet nu då. Sedan blir det ingen mer bloggning från mig innan vi åker. Men vi har förhoppningsvis tillgång till internet , så då blir det bloggning därifrån.


J- Varför?



När jag såg denna bilden ovanför fick jag en tanke. Vad är det för mening?
För det första : Bilderna är tagna i olika vinklar , vilket gör det lättare att se vilken som är minst och störst.
För de andra : Varför tipsa om sådant här ? Är man intresserad kan man väl söka upp företag själv. Utan att känna sig tvingad bara för att man ser denna bilden.
För de tredje : Man får se ut hur man vill. Utseéndet spelar absolut ingen roll. Det är insidan som räknas.

Så , för er som bryr er om detta : Strunt samma. Ni är jättefina som ni är , och ni behöver inte ändra på någonting! De enda som behöver ändra på något är de som lägger ut sådana här bilder..


J- Sovdags

Nu ska jag sova. Packningen är nästan klar , och jag är riktigt trött. Så nu säger jag godnatt och sov gott!


I - Min dag ..

.. har varit super slapp. Det började med att jag åkte till gislaved med mamma  , köpte en sak. Sedan dess vi kom hem har jag luggit i sängen och slappat, samat suttit vid datan och även packat. Vi åker ju imorgon igen :) Men denna gång till Falkenberg, vi har med data dit så vi bloggar där ifrån. Jag har haft väldigt ont i huvudet idag också men nu är det borta (huvudvärken alltså) .

Min lista på vad jag köpte kommer efter falkenberg för där kanske jag köper något också ;)



Nu väntar TV:n !

Dag 2 i Stockholm Tisdag

Vi vaknade tidigt och köpte frallor. Sedan gick vi iväg och köpte Stockholmskortet. Sedan åkte vi iväg till Tekniska muséet. Där var vi hela eftermiddagen. Tittade på 4D bio. Vilket var väldigt kul och spännande. För er som inte vet vad det är så är det typ som 3D film , men stolarna rör sig och de boxar i ryggen. Det var riktigt coolt. När vi åkte hem gick jag och Isagel gick och handlade i Kungsholmen. Köpte lite grejer och hade trevligt. På kvällen tittade vi på Skansen och Morden i Midsomer. Sedan gick vi och la oss. Skönt!

Bilder från Tekniska

        

Dag 1 i Stockholm , måndag

Vi gav av oss av vid 10 . Då väntade 4 timmars bil-resa , inte speciellt kul men. Men vi hade roligt i bilen men det konstiga var att ingen av oss sov en blund.Vi stanade och åt på Mc-donalds. Då det bara var en liten bit kvar för att komma in till Huvudstaden Stockholm.När vi äntligen var framme i Kungsholmen så började vi gå upp för en backe till huset vi skulle bo i (lägenhet). Eftersom vi har varit där en gång innan så hittade vi bra.
Det tog inte lång tid för Nilcair att packa upp och gå ut och shoppa . Vi handlade lite smått och hade det trevligt. På kvällen spelade vi bingo Lotta på Liseberg och spelade chicago. Sedan var det Godnatt syns imon.


Några bilder på vägen dit, tryck på dom och dom blir större !


J- Dagens tips



Raklöddret ovan köpte jag förra veckan någon gång. Köpte de på Willys för 39.90. Finns på de flesta mataffärer och Hm och sådana affärer. Men detta är ett hett tips. Luktar sjukt gott och fungerar riktigt bra. Med de andra raklöddrerna jag haft har de gått bra. Men med detta går de så mycket bättre , benen blir mjuka och lena utan att smörja in dem. Men det gör jag ändå , (har så pass torra ben , och vill inte riskera mer).

Men iallafall .. letar ni efter ett bra raklödder ? Köp detta ! :)


I - I'm Home again..

.. som sagt. Efter att nu ha suttit i över 2 timmar och kollat igenom allt på facebook , bloglovin m.m , är jag nu klar!  Är grymt trött och sliten. Efter en vecka med nästan bara shopping, i trevligt sällskap , värma nätter och högljud trafik så är det ändå ganska skönt att vara hemma och sova i sin egen säng. Men Stockholm är en helt annan värld än här hemma så det har varit ännu en upplevelse, skulle dock aldrig klara av att bo där. MEn att åka dit ca 1 vecka är alldeles lagom..

Jag har haft super kul , berättar inköpslista och såndant senare , kanske imon.  Därefter kommer jag och Jasse skriva om varannan dag . Bilder kommer också :)


Love U galning !♥

J- Present


Min present jag gav till Chrille. 49:- Lagerhaus (klicka på bilden för länk)

I tisdags fyllde min kära storebror 20 år. Tiden har gått grymt fort ! , va inte längesen han bar mig i endast blöja. Det är en tid jag saknar enormt. Nu ligger han inne i lumpen , vilket också gör att jag nästan aldrig träffar honom. Jag gav inte så mycket. Men iallafall något som stämmer in på honom perfekt. Nämligen "jag är en riktigt sömntuta" -örngott. Han blev glad. Och han tycker att de är tanken som räknas. ¨

Grattis bror!

J- Duscha


Känner mig grymt äcklig , så tänkte hoppa in i duschen. Brukar bli bättre då. Ska njuta rejält av att få duscha i sin egna dusch. Härligt !

J- Hemma

Kan meddela att jag har kommit hem. För ungefär 2 timmar sedan. Känns både bra och dåligt. Ska bli skönt att sova i sin egna säng inatt iallafall. Har packat upp väskan och har börjat tvätta en maskin. Åker ju på söndag igen.



Hörs senare !


J- Snart bär det av

Detta ska bli så roligt. Att få uppleva Sveriges huvudstad. När jag hör ordet Stockholm tänker jag inte så mycket på att det är våran huvudstad. Vi åker om en halvtimma ungefär och hämtar upp Isagel. Sedan åker vi mot Stockholm. Ca 4 timmar ska vi sitta i bilen , plus att vi stannar och äter på vägen. Men om 5 timmar befinner vi oss i Kungsholmen , Stockholm. Hur kul som helst !
  Eftersom att vi var där förra året tillsammans , så vet vi lite mer hur det fungerar. Med tunnelbana och så vidare. Vi ska uppleva allt möjligt. Stockholm är faktiskt sjukt trevligt !




Blir ingen bloggning i Stockholm. Men på fredag .. då kan ni vänta er bloggning ! :)

Ha en underbar vecka. För det ska vi ha !

Tusen kramar :)


I - Nu åker vi till huvudstaden !

Sitter och väntar på att Jasse ska komma. Har packat allt och ja är färdig. Nu ska vi sitta i en bil i 4 timmar i väntan på att komma till huvudstaden , jobbig men absolut värt det !

Ha det gött !

I - Nu ska man bara somna också..

.. det är vad som far runt i mitt huvud just nu. Jag har alltid svårt och somna om det ska hända något dagen efter . Förrutom till julafton dock, lite konstigt men ja. Om jag ska somna snabbt måste jag vara trött och det är jag inte nu.

Men har iallafall kollat på Lasse åberg Hälsoresan.


bildkälla

Ska försöka blogga innan vi sticker imon , men vi får se . Om inte så ses vi på fredag , ha det gött ! :D

J- Taggar

Sitter och taggar inför Stockholm. Ska bara hoppa in i duschen , sedan ska jag gå och sova. Ska bli så kul. Längtar rumpan av mig , haha !
Om 24 timmar sitter jag uppe i Stockholm , med stormande trafik nedanför mig. Skillnad från här , där de är så lugnt och stilla. Menmen. Ska försöka blogga innan vi åker imorgon.


Jag igår innan överraskningspartyt

Min nya hårfärg. Inte så mycket skillnad , men de är lite ljusare.


J- Jobb

Nu går jag ner och gör de sista på jobbet. Har bara dammsugning och svabbning på kontoren. Och sedan ska jag tvätta handfatet. Sedan är hela sommarstädningen på jobbet klart. Skönt. :)


Mums !

Ingen bloggning när vi är i Stockholm !

Under tiden vi är i stockholm så blir det nog ingen bloggning. Vi har nog inte till gåånt till internet men när vi kommer hem på fredag blir det nog bloggning av oss båda.
I Stockholm väntas SHOPPING !


Njut av bilden ..

J- till stallet

mot stallet cyklar jag nu ..


I - Nu har jag nästan packat klart !


Rainbow

Nu har jag lagt fram alla grejer utom tandborste och kudde. Annars är allt framlagt (tror jag) , ska sedan bara packa ner det i väskan så är allt klart ;) Fattar ni hur mycket jag och Jasse har längtat efter denna resan?! Vi ska shopa gärnet ! :) Mer än förra året iallafall..

I - Dagens planer :


J- Packning

Håller på att packa för fullt. Egentligen behövs det inte så mycket. Men kläder måste man alltid ha. Även om jag ska köpa en hel del där. Och sedan lite annat som behövs. Tandborste och sådant. Men taggar iallafall för Stockholm. Blir även Grimsholmen med Isagels familj nästa söndag. Så ska småpacka till det lite också.
Nu börjar min 'riktiga' semester. SKÖNT ! :)


Hittade en bild , tagen i juni. När tjejerna i klassen hade 'tjejernas dag'

J- Kul dag

Är riktigt trött efter dagen. Men har haft hur kul som helst. Verkligen !
Har dock inte tagit många bilder , så lämnar över ansvaret om bilder till Isagel istället. Har iallafall lite bilder från innan tjejkvällen , och dom kommer senare.


Så länge bjuder jag på denna bilden , tagen i Mellbystrand på midsommar.

J- En stor dag idag .. :)

Idag är överraskningspartyt som Isagel och Felicia fixar. Har väntat väldigt länge på detta. Har även försökt att få Isagel att säga vad vi ska göra. Men det fungerade inte speciellt bra. Har ingen aning om vad vi ska göra faktiskt eftersom att det är överraskningsparty. Men jag vet iallafall att vi kommer ha superkul , för med dessa tjejer har man alltid det !

Det är Alice , Felicia , Isagel och Jag som kommer vara där. Egentligen Adina också , men hon kunde inte.

Har tyvärr ingen bild på oss , men de kanske kommer efter ikväll ? ;)


I - Går och lägger mig nu , vill vara utvilad imorgon ! :)

Nu hoppas jag ner i sängen för att vara utvilad imon , då jag ska till felicia vid 11 tiden och vi ska fixa iordning lite också. Kommer gå upp ganska tidigt så vill ha miin sömn ändå;)
Imorgon kan ni inte vänta mycket bloggning utav mig , då jag ska ha en dag med tjejerna !:D


Jag och Felicia , när vi båda hade långt hår ;)

J- Färgar håret

Sitter med hårfärg i huvudet. Ska duscha vid kvart i. Hoppas det blir bra. Visar såklart bilder senare :)


Såhär såg jag ut i huvudet när jag vaknade idag. Gillar INTE mina självlockar ! (brukar vara värre,de syns knappt här)

I - LDB Eye make-up remover



Denna produkt använder jag för att ta bort smink. Den är jätte bra , sminket försvinner verkligen. Dock blir man lite torr efter den så jag måste smörja in mig med en kräm runt ögonen . Men den funkar annars helt kanon , som sagt sminket försvinner och ja det är väll de det ska göra antar jag.

Min LDB Eye make-up remover kommer ifrån småläningensmarknard , ingen anning om priset !

I - Jag är SÅ förbannad !

Varför ska alltid något gå fel när man planera något ? Jag och Felicia har ordnat en överrasknings fest (Alice och Jasse kommer) , vi har planertat att vara ute och ha det mysigt. Och hitta på massa skoj. Det har ju varit fint väder alla dagar i helgerna . Men imon ska det åska och blixtra hela dagen , tror ni jag är förbanad eller vad ?! Det blir alltid såhär känns det som.. Men hoppas väderhyppnosen har ett STORT fel. hoppas,hoppas,hoppas,hoppas..

Jag läste ett horroskåp för någon dag sedan där det stod följande om Stenbocken: "Något du planerat länge blir ändrat. Du känner dig lite smått förbannad över detta. Men det blir väldigt lyckat ändå"
Tror inte på horroskåp , men man kan ju börja undra.


Jag just nu !

J- Till stallet

Eftersom att Catte är hos Johan (hennes kille) så ska jag hjälpa Anki med stallet idag. Blir kanske att rida också , om inte jag gör det så gör Anki det. Senare ska jag packa. På måndag smäller de , eftersom att de då bär av till Stockholm med Isagel. :D


Förra året.

I år blir det förhoppningsvis mer shopping iallafall. Köpte inte alls mycket förra gången. Nu har jag till och med skrivit ner en köplista.. kanske att den kommer upp här? :)


I - Godmorgon , godmorgon vi hör fåglar ...

..sjunga gommoron , gommoron i kööör !


Gräslöks -blomma

Idag verkar solen vara på G igen. Så ska därför snart ut och sola lite. Även om det inte är super varmt ute så tar ju solen ändå. Men först ska jag ta på mig och äta frukost.

Vi hörs senare !

J- Vart tog videon vägen?

Fick en fråga om var min videblogg tog vägen.. ärligt talat så har jag ingen aning. Trodde den låg i inlägget , men nej. Hur kommer det sig? Den har försvunnit poff. Får väl göra en ny , men om jag säger något annat kanske ?

Har ni något förslag ?

I - Min 88 palett



Min 88 palett är helt underbar. Mycket naturliga färger (som jag vill ha).Det är jätte bra pigment och skimmer i dem , ögonskuggan sitter kvar hela dagen. Denna kostade 129 kr på tradera. Även om många säger att det är skit därifrån vågar jag starkt påstå att denna är super duper bra. Rena rama proffs-skuggor. Det är verklien inte skräp .

Rekomenderar det starkt! Dock kanske ni inte köpe en lika dan som jag och då vet jag ju inte om den är bra eller inte..

I - Rensat


Lavender

Nu har jag precis rensat klart i mitt rum. Jag har gjort iordning bland sminket , bland skolböckerna och ja allt i mitt rum. Ibland får jag sådanna ryck att jag vill städa. Och då gör jag det eftersom jag tycker det är roligt i det tillfället. Det är ändå bra att jag får sådanna ryck , då håller sig mitt rum fint . :)

Nu kurrar magen såååå mycket. Är super hungrig , tur att mamma snart är klar med maten. Det blir grillat ,mums !

J- Aj mina hälsenor..

Usch vad ont jag har i hälarna. Kan knappt stå/gå. Pappa tycker jag ska vila ut dom (han är sjukdoktor för A-laget). Men jag vill bli klar med städningen. Ska försöka städa lite snart.. men känner mig helt handikappad.

Hejdå!

I - Syoss



Dessa två hår produkter använder jag mig av , just nu :

Syoss Hårspray , Shine & Hold
Syoss Mousse , Volume Lift

Dessa två grejer är dom bästa (av dess slag) som jag har stött på . Hårsprayet , kan man använda till håruppsättningar och den sitter som sten, + att den inte blir hård utan skiner .
Moussen är ännu bättre än sprayet ! Man får hur bra volym som helst om man gör på mitt sätt kan jag ju lägga till. ( går säkert på andra sätt men har inte gjort det på mig )

Produkterna är lite dyrare än "vanligt" hårsspray och sådant. Men absolut, absolut värt det !

J- Städning.. igen!

Att jag aldrig kan bli klar med städningen. Nu ska jag börja igen. Börjar bli trött på detta nu. Och har ont i hälsenan sen igår när jag va ute och sprang. Pappa säger att jag ska vila den , för de kan förstöra väldigt mycket. Men jag säger tvärtemot , de kanske blir värre om jag sitter still. Så nu ska jag göra klart städningen. Och senare ikväll blir det att gå ner på jobbet ännu en gång , eftersom att dammsugaren blev full igår. Men idag så är den nog tömd. Hoppas jag.


I - Springtur väntar

Nu har jag precis gått upp , faktiskt alldeles precis. Ska nu äta  frukost och sedan hoppa i jogginkläderna. Idag är det inte så varmt , det dugg regnar och luften är klar(eller hur man ska utrycka sig) . Jag tycker personligen det är lätast och springa när det är lite svalare och inte solen gassar på en.

Hörs senare !


J- Datan segar

Vet inte vad de är med datan just nu .. men seg är den iallafall. Så får väl gå och lägga mig.
Dammsugarpåsen blev full idag , så får gå ner och dammsuga och svabba de sista imorgon. Vílle gärna haft klart de nu. Men jaja. Har en del kvar här hemma också.. så jag går nog upp tidigt imorgon. Vill hinna vara med Issa lite iallafall. Men städar på kvällen då de är som svalast. När jag är klar imorgon smsar jag till dig Issa..

Ska gå och sova nu , i min sköna säng. Kanske ska läsa lite på min bok också. Vill läsa ut den snart eftersom jag har 2 böcker till att läsa. Men det är ju trots allt sommarlov.

Godnatt ! ;)

J- Ut på springtur

Nu går jag och syster ut och springer.

Hörs när vi kommer tillbaka ;)


Haha , vi ..

Update : Fick en fråga om vad vi har på ansiktet. Vi har chokladansiktsmask ! Inte svårare än så .. hihi ;)

Update igen : Fick ännu en fråga om vi har gjort ansiktsmaskerna själv. NEJ det har vi inte. Vi har lagt på den själva , men köpte dem i Ullared (Gekås) för ca 8 kr. Förpackningen ser ut såhär :


J- Dagens hippiestyle


Linne : JC , Bälte : ? Byxor : Ginatricot


J- Mycket städning ..

Jag tycker inte om att städa , verkligen inte. Men har man ett jobb att sköta så har man. Ska snart ner på jobbet och städa klart där. Känns som att det behövs nu. Sedan imorgon ska jag nog göra klart här hemma , har städat en del idag. Men allting tar sin tid. Så behöver fixa lite imorgon också.. men kanske går upp tidigt och gör det. Så jag hinner vara med Isagel. Om jag hinner då förstås.

Nu blir det mat. Det blir grillat och massa gott. Mums .. grillat är alltid gillat ! ;)


Båtarna vid välorna , bilden är tagen förra måndagen tror jag ! ;)

J- Tacorullar (recept)

Du behöver :

8 st tortillabröd
500-600 g färs
1 st gul lök
Tacokrydda
Tomat

Gör såhär :

Hacka löken och stek den med färsen. Blanda i tacokrydda. Dela upp "smeten" och lägg jämnlikt i varsin tortilla och rulla sedan ihop den (en för sig). Lägg rullarna i en ugnsfast form. Hacka tomat och lägg på.

Till såsen behöver du :

4 dl creme fraiche
3 dl vatten
1 buljongtärning
1-2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
salt , peppar och paprikapulver

Gör såhär :

Häll såsen över rullarna. Grädda i ugnen 200 grader i 20 minuter.


Såhär blev våran , och vi hade 2 former , 4 st i varje..

Vi serverade detta med grönsaker , dvs majs gurka och sallad. Väldigt gott var det.

Smaklig måltid ! :)


Tre saker ni inte visste om Nilcair



Tema: Stefan och Krister

♥ Vi är Dag-Ottos största fan ! - Dag-Otto är våran favorit , vi skrattar alltid åt honom.
♥ Vi är Lennarts största fan också! - Han är också med i dem filmerna. Han är så skön , dessutom Isagels släkting!
♥ Vi hade båda inte klarat att spela i deras filmer - Hur pinsamt hade det inte varit och börja gapskratta åt sig själv på scenen ?

J- Städning

Blir en hel del städning här hemma och på jobbet. Väldigt tråkigt när solen skiner , men sånt är livet. Och jag får ta vara på solen en annan gång.. de blir förmodligen mer tillfällen. Men har köket , ena toaletten , lekrummet och tv-rummet kvar här hemma. Sedan på jobbet har jag kontoren. Så nu får jag öka takten lite..
  Snart måste jag börja packa inför Stockoholm också , men ska köpa en del där också så behöver inte så mycket.. HAHA (SKÄMT). Eller jo jag ska köpa mycket , men man behöver ju ändå kläder och sånt.
  Hörs senare .. ;)


Min grabb förra året ;) ♥

J- Jobbning

Nu drar jag ner till jobbet.. hejdå! ;)

J- Hos morfar

Sitter hos morfar. Har fikat lite och nu sitter jag här.
Dom fick kattungar i lördags , urgulliga. Kan dock inte få några bra bilder på dem. Eftersom att blixten inte används idag..
  Kommer hem senare och då ska jag städa , eftersom jag fortfarande har en del kvar på jobbet. Har även en del hemma att göra. Men nu ska jag inte sitta här , utan umgås med de nära och kära som är här. Även kattungarna som är så galet söta. Ni skulle bara vatt här ! :)

Har inga bilder här , så ni får klara er på ett bildlöst inlägg. Och förresten , fråga mig inte om vad som hände i mitt förra inlägg .. för jag vet faktiskt inte.

Hörs senare !

I - Detta är läskigt !

Jag var inne på den här sidan http://en.akinator.com , man tänker på en person och svarar på frågor om personen. Det är viktigt att man inte byter person under spelets gång. Jag tänkte på johan palm, det är så att spelet går ut på att en "ande" ska lista ut vem man tänker på och han hade rätt ! Egoina, som tipsade om denna sida tänkte på sig själv och han hade rätt !

Testa nu !

(uppdate: han hade rätt , igen och igen..)

J- Till bibblan

Nu går jag och Isagel till biblioteket. Ska låna om ett par böcker och sedan ska jag hitta en annan bok. (den jag lånade fel förra gången). Men vi hörs senare!

BILDLÖST INLÄGG.. MÅSTE GÅ!!

(VAD HÄNDE MED TEXTEN) ?!!!!


I - Jag är trött..

.. att sola och bada i vår pool, det är jobbigt. Livet är hårt. Det tar på krafterna att slappa. Eftersom jag nu är sååååååå trött.. har ävven varit i Gislaved hämtat ut min kamera, så nu kan ni få lite bilder. Jag är också väldigt trött. Haha , jag tjatar jag vet. Ikväll ska jag och familjen spela kort och mysa, om jag inte somnar. förövrigt var det världen åska igår , me don't  like..



Haha, jag lovar att det inte är jobbigt att bada och sola , men på kvällen blir iallafall jag sjukt trött ;)

J- Lagar mat

Jag och mina systrar lagar mat. Tacorullar blir det. Recept kommer , även recept på potatisgratäng kommer under veckan. Nu är maten i ugnen , och just nu förbereder vi efterrätten som blir fruktsallad. Senare ikväll går vi ner på jobbet igen , tog mycket längre tid att städa än vad vi väntat oss. Kommer att få jobba ganska mycket mer , under veckan. Har även en del sysslor här hemma att göra.


Ser ut ungefär såhär.. :)

I - innan ens finalen börjat , var nästan bucklan snodd..



Herregud ! Hur kan man få för sig att sno bucklan , man fattar väll själv att det inte skulle gå. Tror dom gör det mest för att förstöra . Som tur var blev den inte de, det hade varit hemskt. Nu sitter jag och väntar på att dom ska visa det på TV , hihi. Alltid roligt och se ;)

Kom igen Holland ! :D

J- Till jobbet

Nu traskar jag ner till jobbet. Orkar egentligen inte , men jag har inget val. Funderar på att ta en snabbdusch innan jag går ner. Och då med kallt vatten. Men duschar med schampoo och sånt när jag kommer hem. Får se hur de blir. Men jag går i vilket fall som helst ner strax. Idag har vi ätit varma mackor. Vilket jag tycker är supergott. Smidigt och smaskigt ! :)


Såg ut ungefär såhär , bildkälla

Ha en bra kväll , är inte säker på att jag hinner blogga mer idag. Eftersom jag jobbar hela kvällen lång , och kanske en bit på natten. Men vi hörs imorgon annars !

J- Google har koll



Såhär ser googles "logotyp" ut just nu. Passar väldigt bra eftersom att det är VM-final ikväll. Jag tycker det är ganska trevligt att de annordnar något sådant här. Dessiitom kan man ju hålla koll på dagarna lite också ;)

Matchen börjar 19.30kanal 2. Holland mot Spanien.. Vilka hejar ni på ?

Själv hejar jag på Spanien , eller egentligen inget. Vore kul om Sverige var med .. de vore de bästa ;)

J- Åska

Usch , vilken värme. Jag kokar av värme. Vädret på förmiddagen/middagen/eftermiddagen har varit bra. Ca 35 grader och strålande sol. Underbart vill säga.
  Men sedan kom åskan , regnet och blixten. Det dundrade jättemycket. Och åskan var väldigt nära området. Hörde även en brandbil , eller det kunde ju ha varit vilken utryckningsbil som helst. Men såg även brandbilen utanför. Nu är åskan borta , men det är väldigt kvavt. Kan knappt sitta på mitt rum , även om jag har fläkten på.

Går ner på jobbet senare , då det är mycket svalare. Jobbar nog kväll / natt. Eftersom det absolut inte går att jobba på dagarna (på grund av värmen).


Oredigerad mobilbild. Tagen i Halmstad förra sommaren.

J- The Notebook

Har just kollat på filmen The Notebook. Helgrym var den!



Tänkte sova nu , är väldigt trött. Men har väldigt svårt för att somna i denna värmen.
  Imorgon blir det städning på jobbet som gäller. Sommarstädning blir det , och det betyder att detta kommer ta hela dagen. Så söndagen uppbokad.. Det bästa är att man får lön ;)

Godnatt !

I - Dagen i ord

Vi började med att åka hem till jasse , hon hade försovit sig . Så när vi stod utanför (med bilen) så väckte vi henne genom att ringa på hennes mobil. Hon var riktigt snabb och gjorde sig klar på 3 minuter typ. Efter det bärde det av till min moster och gav oss iväg till jpkg. Med en tom bil, men det skulle snart bli ändringar på. Vi började med att gå på loppis. Fyndade 2 saker ( berättar allt senare ). Sedan gick vi till torget och handlade lite. Efter ett tag var vi ute ur torget och gick runt i jönköping och kollade lite. Staden väntade på oss. Där fick vi se en stor marknad , där också. Mamma och min moster köpte tusentals blommor. Jag och Jasse gick in på gina , där jag hittade 2 grejer till. Sedan blev mamma om moster också sugna på att gå in , så då fick jag och jasse stå utanför - med alla blommor - och vänta. Vi orkade inte bära på allt så vi gick till bilen och sedan till torget. Efter en liten stund där bar det av till A6(men först rusta , handlade lite grejer där med) , jag och jasse gick in på BIKBOK och Carlings , båda hittade grejer. Mamma och moster var inne på IKEA och köpte en grej till mig . Vi åkte tillbaka till stan och jag var tvungen att köpa nya skor för att jag hade sådan skoskav så vi gick in på stadium och köpte ett par underbara flipp flopp till mig. Vi gick på mat marknaden och jag och jasse köpte alldeles för dyrt godis, engelskt. Denna matmarknad var internationel. Vi åt på Subway och sedan bar det av hem. När vi åkte hem så var bilen proppfull !

En händelse rik dag , och jag måste säga att min mamma och moster är för roliga ! ;)


En gammal bild på mig och jasse, (kolla hennes tänder !)

J- Shoppingdag

Isagel berättar om dagen senare.
  Köpte 4 linnen. Och lite annat smått och gott. Känner mig helt slut. Orkar knappt sitta , haha..
Har ätit grillat ikväll , mums var det. Nu blir det jordgubbar , som jag köpte i Jönköping.


Två regnbågar , midsommaren -08


J- Sovdags

Eftersom att vi åker tidigt imorgon är det dags att sova. Var sjukt skönt med en dusch innan , och nu känner man sig riktigt sugen på att lägga sig i sängen och sova.


Bild på Salma som föl , dvs. förra året. Oj som hon har växt. För tillfället är hon iväg , för att hon ska sluta dia. Men hon kommer tillbaka efter sommaren.. :)

Godnatt allesammans. Bloggar när jag kommer hem imorgon ! :)

I - Godnatt !

Efter att ha kollat igenom alla bloggar på bloglovin (som tog nästan 2 timmar) så är jag alldeles strax redo för att nana-sova. Kvällen har annars varit lugn , jag har kollat lite på tv och ätit god mat.
Imon ska jag upp tidigt för att bege oss tidigt till jönköping, där vi först ska gå på loppis och fynda :D

En knasig bild från när jag och jasse tältade .. :)

J- Vad är skillnaden ?

Och tillbaka till de förra inlägget angående plopp. Vad är skillnaden mellan plopp och center ?


Detta är något jag grubblat över länge , och nu när jag sökte upp det och funderar , kommer jag på att resultatet faktiskt stämmer.

Det löd såhär:

Många ställer sig frågan om det är någon skillnad. Stycksakerna ser likadana ut så när som på förpackningen. Innehållsförteckningen är identisk. Den enes slogan är Toffefylld choklad och den andre Choklad med toffefyllning. Enligt tillverkaren är Plopp mer lättflytande på grund av koktiden. Plopps fyllning innehåller även mer socker och har en mer knäckartad karaktär. Plopps smak är också något sötare än Center.

Vad tycker ni om plopp / center ?

Själv är jag ett 'fan' av dessa underbara choklader. Mums ! :)


J- Plopp

Sitter och mumsar på en glass. Nämligen en plopp-glass. För några veckor sedan hade jag aldrig sett denna. Men pappa köpte den (finns endast i 6-pack här) , och jag smakade. Den blev genast en favorit !


Plopp är inte bara hur gott som helst i vanliga fall , utan nu även på glass. Ett hett tips för glassälskare ! :)


J- Shopping imorgon

Imorgon blir det att åka till Jönköping på shoppingtur.
Har en massa att köpa , men jag sparar mig till Stockholm. Blir säkert att köpa något , det blir det nästintill alltid. 
Jag åker dit med Isagel , hennes mamma och hennes moster. Vi åker vid ca 8 på morgonen. Hur jag ska orka att gå upp då vet jag inte. Men det får nog gå ändå. Ska i vilket fall som helst bli kul , trevligt , och mysigt. Kan tänka mig att det är mycket sommarrea nu också. Då kan man ju passa på också ;)


Kan även passa på att bjuda på en sommarbild, tagen med mobilkamera. Förra året på Öland..

Nu ropar maten på mig , bloggar mer senare. :)

J- Outfit just nu


Vitt linne: JC - Rosa Linne: Ullared - Jeansshorts: Hm - Armband: Puss
 
Detta bär jag just nu , efter stranden och sånt. Ska snart hoppa in i duschen , och då blir det lite slappare kläder. Typ myskläder. Det är ju trots allt fredags"mys" ;)


J- Kissies låt



Här har vi då Kissies låt "Success". Det är många som har väntat på den , även jag.
Slutsumman : Låten är helt okej , jag har lyssnat några gånger nu , och den blir bättre för varje gång. Men det finns även bättre sånger än denna. Helt klart. Men det låter inte dåligt i mina öron iallafall. Så ingen diss , och ingen jättehiss. Men helt okej låt ! :)

Vad tycker ni om låten? :)

J- Hemma

Nu är jag hemma från Isagel / badet. Ska bli skönt att sova i sin egna säng inatt , istället för att ligga i sovsäck.
  Vattnet var inte så varmt idag , så vi låg mest på stranden och stekte , men det var gött det också.
Är ganska sliten , så det blir nog att sova tidigt ikväll. Men har iallafall haft det trevligt. Att tälta tycker jag är sjukt mysigt. Att höra regnet dugga mot tältet var det mysigaste ! :)

Har tyvärr inte tagit några bilder från tältningen (mer än grimasbilder på mig och Issa). Men dessa vet jag inte om de kommer upp här , eftersom att de är *liiite* speciella ! ;)


Jag just nu ..

Tältade igår också..

Det var så roligt att tälta natten till igår , så vi gjorde det inatt också.
  Internet krånglade igår , så blev tyvärr ingen uppdatering.

Vi tänkte även säga att vädret är kanon och vi tänker njuta av sommaren. Så nu hoppar vi i badet , efter pannkakorna.


Såhär såg det ut förra gången vi åt pannkakor.. :)

Vi ska ***** ! :D


Bildkälla.

Idag ska Nilcair tälta ! Vi ska tälta på Isagels trädgård , ifall vi skulle bli mörkrädda ;) Nä , men det blev en hastig idé , men det kommer i vilket fall som helst bli super duper mysigt. Vi har varit på Willys och köpt lite mys ( pringles och bacon chips + dricka). Ni få ha en bra kväll och natt , det ska vi ha !

Kram(&godnatt) Nilcair

J- Till Issa

Nu ska jag ta cykeln , och cykla några gator iväg. Nämligen till Issa. 
  Vi ska ha en bra dag ! :)


De galna ! ;)

J- Solen Skiner...

.. Glada Miner !




I skuggan är det 23 grader. Visst man vill gärna ha mer , men vädret är iallafall så mycket bättre än moln och trist väder. Så idag blir det nog att vara ute , och ha lite roligt i naturen.


J- Trött

Tror jag ska sova snart. Kanske lägger mig och läser lite. Har precis borstat tänderna , så jag tänkte ta ett glas vatten att dricka. Imorgon blir det att vara med Isagel igen , alltid lika trevligt.


Stockholm förra året , och om några veckor igen !

Godnatt allihopa , hörs imorgon :)

I - Dessa premunerar jag på , på youtube !


Bildkälla.

På youtube har jag just nu två premunationer , dessa är på två systrar. Dom heter Juicystar07 och allthatglitters21
Dom två inriktar sig båda på skönhet och smink, dom gör nästan en video om dagen , riktigt intressant ;D

så börja premunera , på dom !

(märks ddet att jag inte kan stava till premunera ? )

J- Lånade böcker igår

Igår va jag ju med Sandra och Linh. Och vi gick in på biblioteket. Själv lånade jag 3 böcker. Har redan läst halva ungefär , är fast vid den. Kommer framöver göra bokrecension om alla.

Men dessa lånade jag iallafall..


Ett nytt liv på köpet - Emma Granholm 351 sidor (läser nu).

Simon & Sophie - Emma Granholm

Denise Rudberg - Baristas (ska ej läsas , lånade fel).

Jag hoppas att dessa är bra. Ska bara läsa den första och den andra. Eftersom att den sista blev fel , ska låna om den.

J- Midsommarklänningen


Denna klänningen hade jag på mig på midsommar. Den är köpt på BikBok för 249:-
  Den var även tänkt som skolavslutningsklänning , men det blev andra kläder istället.

J- Blåbärsplockning

Innan plockade jag och Isagel blåbär. Att umgås i skogen är de bästa man kan göra , prata ut med varandra. Och sedan är man puts veck för att man plockat åt olika håll. Men sedan hittar man varandra igen , och börjar att prata igen. Tyvärr så finns det några tråkiga små pyttedjur som vill retas med en. Nämligen knott och mygg. Usch på dom. Hade inte dessa funnits hade blåbärsplockning varit mycket bättre. 
  Men vi fick iallafall inte så jättemycket blåbär. Sammanlagt blev det ca 1/5 av ett glasspaket. Det var mycket , men skulle inte räcka till blåbärsmuffins , som vi hade planerat att göra. Så istället satte vi oss och åt upp alla blåbären vi hade plockat. Vi satt på en sten precis vid vattnet. Mysigt var det. 
  Man måste ta vara på naturen. Bättre än att sitta hemma och lata iallafall.
  När vi skulle cykla hem från skogen hade vi lite problem. Kan ses som stora för vissa. Men för oss är de inte så värst mycket. Men iallafall så cyklade vi på elljusspåret , och där går vägarna upp och ner. Så var det en jättestor backe , så Isagel började skrika kämpa Jasse och massa sånt. Så kom en äldre dam uppe i backen och sa till sin hund : oj vad dom skriker.  Och jag och Issa bara skrattade , hela tiden.

Sedan var det riktigt grusigt/sandigt i backen , och i nerförsbackarna slutade det med att bakhjulet på cykeln tog fart och man hade knappt någon kontroll över cykeln. Var nära på att ramla flera gånger , både jag och Issa.
  Vi fick iallafall ta del av en rolig upplevelse , och vi fick ha det mysigt i skogen. Och det viktigaste : umgås.


Vad tycker ni om blåbär , gott / äckligt ?


I - En dag med söta Jasse ! :)


Jag just nu..

Idag har jag varit med Jasse hela dagen och vi har typ varit ute mest. Jasse berättar mer senare. Jasse har fixat mitt hår , hon lockade de väldigt mycket ! :D Sedan så var vi ute och blev  uppätna av mygg och knott ..inte kul.
Ikväll väntar slapp och bloggning ;)

J- Smoothie

Innan tog jag mig tid att göra mig en smoothie. Inte för att det tar så hemskt lång tid , menmen.
  Jag blandade i björnbär och nektariner och startade mixern. Tillsammans blev de en underbar blandning.


Bildkälla

I - Stranden har varit bokad idag :)


Bild ifrån turkiet

Idag har jag varit med Felicia, vi har varit vid stranden idag (okej,det lät konstigt). Så är ganska trött nu efter att ha luggit i badet hela eftermiddagen.
Så ikväll ska jag bara slappa och liksom inte göra något. Men ska hoppa ner i duschen också ;)

J- Sleeptime


Trött som man är , går jag nu och lägger mig. Imorgon blir det att vara med Sandra och Linh. Var ett bra tag sedan man träffade dessa sötingar. Men imorgon ska detta sker och ska bli så sjukt kul.
  Men nu ska jag ta och nana lite. Fläkten är på och nu ska jag sova som en prinsessa.

J- Sommartider



Gyllene Tider - Sommartider


Sommarkänslor så de sprakar !

J- Kul dag

Idag har jag hunnit med en hel del. Har jobbat på förmiddagen. Och hela eftermiddagen tillbringades på stranden med Isagel. Blev även i puttad i vattnet av mina kusiner. Även om de va elaka just då så är de även väldigt omtänksamma. Tom erbjöd solskyddsfaktor till mig och Isagel , och vatten och skjuts. Så snällt. Verkligen uppskattat även om vi tackade nej till allt..

Nu är man ganska trött efter en lång dag. På kvällen sminkade jag och Isagel varandra , och det slutade väl lite sisådär. Men blev ganska häftigt ändå. Tog dock inga kort , så kan inte visa.


Bild tagen i Olofsbo för 3 år sedan. :)


I - Det har varit..

.. sjukt varmt idag och är ännu värmare nu känns det som. Kan inte sitta inne utan att svettas ! Och hur ska man då kunna sova senare ?
Idag har jag och jasse luggit vid stranden och bara slappat och badat en massa ! :D



Man orkar inte ens sitta vid datorn , jag svettas ..!!

J- Tävlar också

Likväl som Isagel tävlar jag om en Goodiebag från Simones härliga blogg Fattybom.



I goodiebagen finns massor av intressanta saker som behövs t.ex under sommaren. Tackar absolut inte nej till att vinna. Och chansen blir ju absolut inte mindre för att man är med.

Så var med ni också.. klicka bara

J- Stallet


Catte


Catte och Romeo

Klickade på kameraknappen inan. Blev endast några få bider, men bättre än inga alls.
 Även jag hoppade upp på hästryggen en snabbis. Men för min del blev det endast skritt. Är ännu nybörjare och tar det lite lugnt.

J- Videoblogg



Ursäkta för den dåliga bildkvalitén , men kameran dog. Så fick ta mobilen..

J- Tävlar

Jag vill vara med och tävla på Isabellas blogg. Man ska ha sin bästa sommarbild.



Jag har valt denna bild.

Varför?
Jo för att den kommer ha mycket betydelse i mitt liv. Midsommar 2010. Firades med Adina och Sofie. Underbara vänner. Och för att bilden beskriver inte minst sommar. Utan även lycka, kärlek och vänskap.
Bilden är fotograferad av mig. Och är tagen vid havet i Melbystrand.

Var med ni med? Klicka


J- Potatisgratäng next

Eftersom att pappa kör med raggarbilen på ett bröllop idag så hinner han inte göra gratängen idag. Så vi har beslutat att jag gör den och pappa grillar. Så nu blir det potatisgratäng som gäller. Recept kommer senare.


Bilen han kör idag..

J- Videoblogg kommer

Har gjort iordning en videoblogg. Säger inte speciellt mycket intressant, men alltid kul med lite videobloggar.
  Så senare kommer videon upp , och efter det ska jag försöka få upp ett inlägg om gårdagen.


Midsommarbild..

I - Tävlar om en Goddiebag !


Bildkälla

Simone som driver bloggen fattybom.se. Har alltid en massa tävlingar, det är riktigt kul måste jag säga! Så nu lottar hon ut en goddiebag med smink från vivaladiva och massa annat ! Tycker alla ska gå med och fortsätta läsa hennes blogg ! hon är riktigt cool ..

J- Bättre uppdatering senare

Uppdaterar bättre senare. Ville bara säga att jag mår bättre idag, men är fortfarande chockad från gårdagen.

 
 
Midsommar


I - Den som inte har varit ute idag...

.. måste ha en bra ursäkt ! Vädret är undebart! Jag har solat , varit hundvakt åt 2 hundar, varit ute och gått med dom tillsammans med mamma och vilhelm, badat och åter solat. Och ätit god frukt och en god glass.
En riktig härlig sommar dag avslutas bäst med god mat på kvällen i vårt fall flintastek. Nu ska jag gå ut och njuta ännu mer , ni med !


J- Mår inte så bra

Jag vet att jag inte borde sitta här.. men jag har inget annat att göra. Har sovit ett bra tag nu.
Berättar med om vad som hände senare. Nu ska jag gå och vila lite..


Bildkälla

I - Sitter ute i solen och steker..



Solen är jätte varm idag! Det är 30 C° i skuggan. Så jag har suttit i solen och stekt.
Blev jätte förvånad när mamma kom in och väckte mig vid 12 idag. Hon hade slutat på jobbet och fick se mig sova(fortfarande) i min säng. Haha..

J-Filmrecension - Jag vet vad du gjorde förra sommaren , 1 , 2

Jag har lovat er att tipsa om filmerna. Den första filmen heter ' jag vet vad du gjorde förra sommaren ' och den andra filmen heter ' jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren '
  Jag
tycker att filmerna är bra , sevärda. Men på grund av att filmen är gammal är kvalitén inte så bra. Så finns den i nyare skick skulle den nog vara ännu bättre.

Jag vet vad du gjorde förra sommaren
De fyra kompisarna - de två paren vid namnen : Julie , Ray , Helen och Barry.
  Filmen utspelar sig i en liten kuststad någonstans i USA, där Helen (Sarah Michelle Gellar) på nationaldagen utses till årets ”fröken Havsgös”. Lite senare samma kväll är hon ute och åker bil med sin pojkvän Barry, bästa vännen Julie och hennes pojkvän Ray då de plötsligt kör på något. Det visar sig vara en människa. Och eftersom de druckit en del är de rädda att åka i fängelse om de vänder sig till polisen, vilket de med sina storslagna framtidsplaner absolut inte vill riskera. Alltså beslutar de sig för att dumpa kroppen i havet. Inte världens smartaste beslut kanske, men det är i alla fall vad de gör.

Ett år senare får Julie ett brev som bara innehåller en enda mening: ”I know what you did last summer.”

Fortsättningen blir väl sämre och sämre , men det går fortfarande att titta på den. Helt klart. Dock kommer jag inte skriva om fortsättningen här , vill inte skriva för mycket om filmen. Något spännande måste det ju vara att se den.



Ni är väl förresten medvetna om att det finns en uppföljare? En uppföljare som tar sin början redan i denna films sista scen. Ett smart men osympatiskt knep för att få iväg kidsen till biografen en gång till.

Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren
Julie försöker glömma vad som hände tidigare då några av hennes vänner kallblodigt mördades och hon själv nästan miste livet. Nu har månader blivit till år och Julie har börjat plugga igen på allvar.

Då hennes nya vän vinner en resa för fyra till en vacker tropisk ö, kan hon inte tacka nej. Hon reser dit i hopp om att kunna koppla av och lämna all stress bakom sig, men då händer det som inte får hända; någon vet fortfarande vad de gjorde förra sommaren, och denna någon har skrivit ett brev till henne personligen, för att visa att mardrömmen inte är slut på långa vägar.



Vill ni se filmerna ? Antingen kan ni låna de av mig (om ni bor i närheten) eller så kan ni också köpa dom :) Hör av er.

Förresten så finns det även en tredje film , som jag tyvärr inte sett. Är väldigt taggad för den, så funderar på att beställa hem den.

J- Fjällar

Uschusch , jag fjällar jättemycket. Hela pannan är vit , och näsan desamma. Även runt munnen.. Ska nog smörja in mig lite. Känns inte fräscht att fjälla så mycket som jag gör. 
 Idag ska jag vara med Isagel , trevligt som vanligt.

Sitter med en turban på huvudet , eftersom att jag duschade alldeles precis.


Mobilbild.. tagen i vintras

J- Ut och gå

Nu går jag ut en snabbis med min syrra. Vi ska möta upp våran andra syster som har vatt hos några kompisar. Så alla systrar kommer gå med varandra, inte ofta det sker.. :)


Hela familjen.. ignoera mig ;)

J- Rolig dag

Idag var jag ju med Anastasia, och vi hade riktigt roligt. Vi började med att gå ut och gå, en lång promenad på 3 timmar. Vi gick upp till stallet och hälsade på hästarna och lite sånt. När vi kom hem var vi helt slappa i benen så vi satte oss och tittade på film. Nämligen 'Jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren'. Recension om den kommer nog imorgon, eftersom att kvällen har tickat iväg.



Och för er som inte vet är det en skräckfilm.

I - fisketävling


bildkälla

Nu måste jag byta om inför en fisketävling. Denna tävling är för alla på pappas jobb och jag kommer att hänga med. Tycker det är kul att fiske så varför skulle jag inte. Men det ser iallafall ut som att vi kommer ha vädret på vår sida :)

J- Lyssna

Emily Osment - Unaddicted


Skön låt

Kan även tilläga att det är Lily i Hannah Montana som sjunger. Alltså kan även hon sjunga.. :)

J- Anastasia idag

Jag vet inte när Anna kommer idag , men hon skulle ringa när hon åkte.
  Klockan 1 kommer fönsterputsaren, så då måste blommorna , gardinerna och lampan bort. Tror inte att jag ska sitta här heller.. haha.

Vaknade vid 9 idag. Lite senare än de andra dagarna i veckan, men ändå tidigt om man jämför med många andra ungdomar.


Bild från midsommar. Tagen med mobil.

RSS 2.0