J- Stöten

Idag åker vi till Stöten med konfan. Vi hörs! :D
Vi+ issa och sally kommer att sova i ett rum! :)

J- vad ska man skriva?

Jag har inget intressant att skriva. Verkligen ingenting, noll insperation i mitt huvud.
Hoppas ni har de fint. Jag har det underbart, jag har aldrig varit såhär lycklig på väldigt länge känner jag!
Inga läxor heller, vilket gör saken ännu bättre. Ja, ni kanske förstår känslan att gå från 2-3 prov i veckan, till ingenting. Hur underbart som helst! :D
Bild från skolan igår! :)

J- Next..


Vi hörs senare :)

J- Älska mig

Har precis sett denna filmen. Jättebra! Har gråtit floder.
Om ni vill se den, finns den på youtube i 6 delar. :)

J- Natti

Känns rätt bra nu på engelskan. Jag hoppas bara jag har turen på min sida imorgon och att det går bra på provet! :)

Jag är helt sliten idag, jag vet inte varför men jag har svårt att sova nuförtiden. Så tänkte lägga mig extra tidigt idag och se om det hjälper!Godnatt!


J- PluggNu ska jag drunkna in i engelska. Måste lära mig.. haha har prov imorgon. Hoppas det går bra!

Fick VG på mitt matteprov! WIIHOO :D

J- brumbrum

Hej mina vänner. Jag sitter just nu och pluggar lite engelska, har prov på tisdag. Jobbar på både vg och mvg. Känns rätt bra! :)

Ska ner till jobbet om en stund, städa lite och tjäna pengar. Tyvärr så är det ingen Wallander ikväll :( så jag får klara mig på någon annan film. Kanske går någon bra på typ canal + .. inte vet jag! Hahah :)

Vad gör ni då? :D

(har inga bilder på denna datan ännu)

J- ..

Shit vad dålig jag är på att uppdatera!!
Måste verkligen bli bättre. Nu har jag bara 3 prov kvar som är inplanerade då. Och dom är nästa vecka. Så nu kämpar jag på det sista. Kämpar såklart med betygen, vill få bättre än vad jag fick förra gången! :)

Idag var familjen på shoppingtur. Vi lämnade vårat lilla samhälle vid halv 10 på morgonen och anlände i Jönköping ca kvart över. Och sedan gick vi på stan hela dagen (jag och min syster) de andra var på fotboll.

Har köpt en hel del, men inte så mycket typ kläder och smink och sånt, blev bara 2 tröjor och ett par skor. Det blev mer grejer till rummet och sådant..Ett nytt skrivbord också, för de förra va lite för litet så min syrra fick de istället, så nu har jag detta! :) Hela bilen va helt full när vi åkte hem, och vi hade ändå "bussen". Haha, snacka om att familjen storshoppade, vi fick klämmas där bak..

Jag har ju nytt rum förresten, jag och min bror bytte förra helgen. Ska förmodligen tapetsera nästa helg, och ska även då köpa tapeter. Får se vad det blir för något, älskade mina förra..

Idag köptes även en ny data, som jag förövrigt sitter vid just nu. Det enda negativa (som jag kan se än så länge) är att det inte är någon webbkamera. Jag var själv inte med när dem köpte datan, så jag visste inte att det inte va webb på den. Men det går la köpa till framöver :)

Nu ikväll har familjen ätit god mat, kollat på melodifestivalen såklart och myst. Har även kört lite frågesport, allmänt trevligt! Älskar lördagar.

Imorgon ska jag jobba, och plugga. Jag vet inte om jag har tid till att uppdatera. Det märker vi nog.

Vet att detta blev ett väldigt långt inlägg! Men ja, nu vet ni lite om min dag och morgondag..

Ha de bra! :)

J- Bilder från festen

Jag älskar er tjejer! ♥


J- Mycket i skolan

Har haft mycket i skolan, eller rättavsagt har väldigt mycket i skolan nu för tiden. Tiden räcker inte till för att blogga. Hade 2 prov idag, och dom gick jättebra!

Såhär ser helgens schema ut:

Idag (fredag) : Fabriken, sova över hos Adina.
Lördag: Vara med Adina, stallet och tjejkväll.
Söndag: Kyrkan, stallet och jobba.

Ha de bra!


Jag och finaste ! ♥

RSS 2.0