J- Träning

Nu ska jag trotsa min oerhörda förkylning för att gå och träna. Jag måste träna idag, känner verkligen att benen behöver springa av sig. Uteträning idag med!

Hoppas ni får en fin kväll!


I - Lyx eller Budget ?


LYX

köp på : Make up store
Produkt : makke up store trio brow
Kostnad: 185 kr

Jag har inte provat denna produkt men för därför utgå ifrån vad andra tycker och har sagt. Vad jag har hört så är den bra och håller hela dagen . Man kan även ha den om man har ljust hår eller mörkt, det kvittar.


Budget

köp på : Lindex , åhléns m.m
Produkt : Viva la diva mix & match eyebrow colour
Kostnad: 50-65 kr

Denna har jag och jag är hel nöjd med den . Det blir ett naturligt resultat och det håller hela dagen. Måste säga att färgerna på bilden är mycket mörkare än i verkligheten. Du kan använda produkten även om du är ljus som jag eller mörkare.

Så vilken produkt blir vinnaren ? Heltklart viva la divas. Sjukt bra och det är bara onödigt att slänga ut pengar på märket om det finns en produkt som är minst lika bra !

J- Min dag

Vaknade vid halv elva. Sedan dess har jag inte gjort så mycket.
Har inget intressant att skriva som ni kanske märker..

Senare ska jag till stallet, och efter det jobba, så kvällen är fullbokad! ;)

Nä, nu ska jag gå och sminka mig, ska även vara snäll och göra en tutorial!


J- Systrar i jeans



Nu ska jag lägga mig och läsa lite, jag håller på att läsa systrar i jeans böckerna. Har läst hela första och halva andra nu. Så framöver har jag nog läst tredje och fjärde också. Ska även se filmen efter alla böckerna. Någon som läser/har läst och vad tycker ni? :)

Godnatt !


J- del 1 New york


Från hotellet ser man Empire state building.




Time square, ungefär där hotellet ligger.


Empire state building.


New york


Frihetsgudinnan.

Här är lite bilder från New york. Vi kommer besöka New york i 3 dagar/nätter. Under de dagarna kommer jag att shoppa loss. Jag vet inte hur det är där eller någonting, men besöker man New york antar jag att det tillhör att man shoppar!

Vi ska även ha en guidad tur, så vi ska åka ända upp till Empire state building, jag lovar.. jag ska inte titta ner! Hahah.

Jag längtar redan !



J- Usa resan bokad!

I måndags bokade vi resan till USA, wiihoo!

Vi (mamma, pappa och min ena syster) åker härifrån i mitten av juli och kommer hem i slutet av juli. Vi är borta i 2 veckor ungefär. Jag längtar !
Ska besöka tre ställen, så jag tänkte visa er bilder i 3 olika delar. Jag kan inte ordningen ännu, så jag tar dom bara som det kommer!


J- Back

Hej vänner!
Jag är väldigt ledsen angående uppdateringen. I veckan har jag haft 2 stora prov, så jag har inte hunnit förberede tidsinställda inlägg på kvällarna.

Igår var jag i skolan, sedan åkte jag direkt till stallet och precis efter att jag kommit hem och duschat så var jag barnvakt hela kvällen.

Och angående Hm paketet så kommer det flera leveranser, så i första paketet var det inte så mycket som kom. Nästa leverans kommer nästa vecka och då kommer jag såklart uppdatera med det.

Nu är det lugnt i skolan, har som vanligt läxorna kvar. Men det är inte så mycket, så jag hinner få mer tid att sätta mig här. Men som ni kanske förstår så går pluggningen före datan. Jag tänker inte få IG på ett prov bara för att sitta här och uppdatera på bloggen. Jag tror ni förstår?

Hoppas iallafall allt är underbart med er!


J- Max Factor false lash effect mascara


Denna mascaran köpte jag för drygt 2 månader sedan. Från början tyckte jag inte om den någonting, så den har mest legat i sminklådan. Men nu för en vecka sedan så använde jag den för första gången. Nu har jag haft den hela veckan, och jag är nöjd med resultatet! Kostar ca 170 kr och finns att köpa på de flesta affärer som t.ex Hm, Lindex och Åhlens.

Betyg : 3/5


Resultat efter en hel dag i skolan!

J- 88 Matt Palette


Detta är min palett. Jag är helnöjd med min, och ska även köpa en 120 palett.
Jag köpte min på Nelly för 199:- !

Jag har använt den endast få gånger då jag inte använder ögonskugga speciellt ofta, men den är iallafall jättebra. Ger bra pigment, och är ett billigare allternativ!

J- Rosa linne från Hm



På bilden ovan ser du ett rosa linne som jag fick på posten. Ja, som jag skrev i det förra Hm inlägget (rosettlinnet) så är det här svårt att visa nu eftersom detta kommer bäras till våren/sommaren. Men såhär ser det ut iallafall! :)

Pris: 69:50 kr !? :D

J- Serum



Detta serumet köpte jag i somras. Kommer inte ihåg priset.
Jag använder det ungefär en gång i veckan, och jag mitt hår har blivit betydligt bättre efter det. Förr använde jag ingenting för mitt hår, så det kanske inte är så konstigt egentligen. Så ja, är ni ute efter ett bra serum så rekommenderar jag detta!

Finns att köpa på b.la Åhlens.

J- Godnatt alla!

Nu går jag och lägger mig, ska plugga imorgon också så får vara pigg.
Ska upp tidigt imorgon och städa på mitt rum, Sandra och Adina kommer på håltimman och då får de inte se ut hur som helst haha ;)


SÖTNOSAR ! ♥

J- Plugg



Såhär känner jag mig just nu (bilden tagen för någon minut sedan). Helt förvirrad, har typ 200 glosor att lära in tills på onsdag. Sedan 30 frågor till so på torsdag. Jag hatar att vara sjuk o missa massa !

Just nu kör jag ett test på alla glosor jag har. Så får se hur det går.. uppdaterar i detta inlägg snarast !


Update: YES , JAG KLARADE ALLA 155 PÅ FÖRSTA DELEN !!


J- Rosettlinne från Hm



Detta söta rosettlinne fanns med i mitt paket. Svårt att visa nu, men till sommaren tänker jag bära den tillsammans med en bekinitopp och jeansshorts!

Det bästa är priset, endast 79:50 kr! :D

J- Maybelline liquid eyeliner

Denna eyelinern tycker jag fungerar riktigt bra. Gör man misstag (vilket alla gör) så går det supersimpelt att få bort det. Och det blir ett fint resultat.

Pris : ca 100 kr
Betyg: 4/5


J- Dagens outfit


Stickad tröja - Gekås    Linne - JC    Tights - Hm

J- Hemma

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Är helt slut, eftersom att jag inte ännu är helt återställd från 'sjuklivet'. Men imorgon blir det skola som vanligt, och efter det så blir det pluggilugg och sedan träning.

Dagens outfit kommer snart ! :)

Vad hittar ni på?




J- Hm brushes


Dessa tre borstar fick jag hem i mitt Hm-paket. Jag har inte testat dessa heller eftersom att jag vatt sjuk.
Jag skriver senare vad jag tycker om dem! :)

 

Pris (från vänster) : 39,50  - 19,50  - 19,50


J- Konfirmation

Vid 12-17 ska vi ha konfirmation. Efter det ska jag jobba, så uppdateringen blir inte jättehög från min sida idag.

Hoppas ni får en fin dag! :)


VÄRLDENS FINASTE HUNDAR, bild tagen igår! :)


J- Ja, man är ju känd för sina röda kinder ..



Hittade detta gulliga fotot, aww !

J- Hm eye pen



Detta är det första jag visar upp från Hm paketet. Två ögonpennor eller 'eye pen' från deras egna märke.
Jag har inte hunnit testa dessa ännu men har en sedan tidigare, och jag vet att den är bra.

Den rosa-lila färgen heter 'auberg' och den lila heter 'lilac'

Återkommer med resultat framöver! :)

J- Lumene eyeshadow primer



Denna primern är riktigt bra.

Vet alla vad en primer är?
En primer är en grund eller 'bas' som man lägger innan ögonskuggan. Då bildas inga veck, och ögonskuggan håller sig längre.

Jag är helnöjd med min, och den är väldigt dryg också. Men när den har tagit slut, kommer jag troligen att köpa en ny!

Märke: Lumene
Volym: 7 ml
Längd: Ca 8 cm
Färg: Beige
Pris: 110 kr (ca)
Finns att köpa på b.la: Lindex och Åhlens.

Betyg: ♦♦♦♦ / ♦♦♦♦♦ 


I- Maybelline PURE.LIQUID mineral foundation




Min första tanken om produkten var att den satt bra och fint men att jag hade tagit en för mörk färg. Men desto mer jag har användit den desto nöjdare har jag blivit. Nu tycker jag att det är exakt min färg och är helt beroende av den. Den täcker bra men det ser ändå väldigt naturligt ut.
Det finns egentligen inget negativt med produkten men kan ändå inte säga att den är bra för alla. Men den är ändå värt ett försök. Om ni inte vill slänga ut så mycket pengar och sen inte gilla den så kanske ni kan låna den av en kompis som har den , egentligen ska man INTE använda samma smink , men ni kan låna den och ha den på en liten del av ansiketet och bara kolla om den funkar.  Jag kommer inte ihåg hur mycket den kostade men den var inte billig direkt. Jag köpte den på Lindex, men den finns lite överallt där dom säljer smink. Och jag har färgen Sand 30.

Det är ganske viktigt med denna foundationen att man lägger ett matt puder över så man inte bli glansig!

J- bre frallor



Nu så ska jag bre 75 frallor. Kommer få kramp i armarna om något, men jag är snäll mot pappa! (han ska ha dom till sin fotbollscup imorgon)

J- Right now



Pluggar glosor inför engelskaprovet på onsdag. Kan alla på G, nu går jag över på VG !

Vad gör ni denna fredagskväll? ;)

J- Hemma idag igen

Idag vaknade jag av en fruktansvärd värk i lungorna. Jag gick upp och tog febern, och nej den vill inte släppa.
Har sovit nästan hela dagen, och nu när jag är uppe känns det bara värre. Känner mig helt konstig i kroppen. Hoppas det går över !

Hur är det med er idag? :)


Finaste hundarna !

J- Kubiss 'ridge filler'



Detta nagellacket köpte jag av rena farten. Issa sa bara: Oh, den här vill jag ha! , och jag slängde i den i kundvagnen jag också.

Nu är det ungefär 2 månader sedan jag köpte detta, och jag är helt fast.

Man applicerar det innan man lägger på det 'vanliga' lacket. Om man har t.ex gropar eller annat på nageln så får man en ren yta sedan när lacket är på. Svårt att förklara.

Märket är kubiss och jag köpte mitt på Gekås i Ullared för endast 10 kr. Bor ni långt ifrån Ullared vet jag dock inte vart ni kan köpa nagellacket. Googla !

När mitt är slut kommer jag köpa mitt igen, verkligen! Eftersom att jag är helnöjd med detta!

Mitt betyg : 5/5


J- NattiNatti

Nu går jag och lägger mig. Satsar på att gå till skolan imorgon. Vill vakna upp helt frisk!


Jag

Godnatt alla ! ;D

J- Angående Hm

Får massor av kommentarer om att jag ska lägga upp Hm-paketet.
Jag har funderat, och vi följer planeringen lite till. Varje dag klockan 14.00 lägger jag upp en grej från paketet. (har redan hunnit använda en del grejer, så vissa grejer är i tvätten just nu).
Hoppas det går bra ! :)


(Kan bli vissa undantag)



Update: Börjar på lördag, eftersom att kamerabatteriet dog för en stund sedan !


J- Dagens naglar



Har använt mig av Mny-s nagellack '457'. Sedan även ett grafittinagellack, men endast på ringfringret. :)

Frågestund



Fråga vad ni vill, vi svarar så fort vi kan!

Update: Vi tar alla frågorna på en och samma gång, detta är bara en sista uppdatering! :)

J- Planering

Jag har funderat lite , och jag tänkte att varje vardag klockan 12.00 fram till sportlovet (v.7) ska jag lägga upp en produkt inom skönhet. Jag tipsar och skriver vad jag tycker om den osv. Jag skriver det på kvällen innan, så det är ett tidsinställt inlägg när jag är i skolan! :)

Vad tycker ni om den tanken, själv tycker jag det är en bra grej eftersom det håller uppe uppdateringen, så jag inte bara uppdaterar på kvällen efter skolan!


Random bild

J- 2010 del 2





Ett ganska bra halvår ! :)

J- I'm back

Hej allihopa !
Nu är jag tillbaka här på bloggen, och nu har jag massor av ideér jag ska blogga om, lovar bättre uppdatering också från min sida. Blir ca 3 inlägg/dag.  :)

Just nu är jag sjuk, har varit sedan måndagskväll. Så jag är hemma från skolan, har feber. Har inte speciellt mycket att hitta på här hemma, helt ensam. Sitter just nu här och gör del 2 av 2010. Har ju redan visat del 1 för er, så senare idag kommer del 2 upp.

Ha de bra, så hörs vi senare ! :)

I - off

Jag är off just nu och några dagar framåt ..

J- R.I.P ♥

Har precis fått veta att en som står nära precis har dött. Är helt knäckt. Är nog off på bloggen idag, troligen. Hoppas ni har förstående för det.

R.I.P ♥


J- Ulrik Munther

Life




Den här killen är för skön, jag måste bara tipsa om honom. Jag antar att ni inte missat honom, men han är för härlig, jag älskar hans stil. Alla hans låtar har en mening, det är något jag älskar !
Favoritlåten med honom är :
En vanlig dag

J- Mobiler

Sitter och kollar på lite mobiler, jag funderar på att köpa en ny. Är rätt sugen på en Iphone, sedan Isagel fick en. Innan dess gillade jag inte Iphones. Men vet inte vad jag vill, jag får kolla runt lite och höra med mina föräldrar. Får se senare helt enkelt, det är ingen panik ännu ;)


J- Utredningskam



En sådan här kam kallas utredningskam. Den är bra att ha efter att man har duschat. Eftersom att det inte sliter lika mycket på håret som en vanlig borste eller en tät kam gör. Det beror på att det blir mycket luftigare med en utredningskam.
Man kan använda en sådan här även när man färgar håret och när man applicerar balsam.
Så till alla er som letar efter en kam, dessa finns att köpa på de flesta affärer, bl.a kicks och hm.

älv använder jag den endast till håret efter att jag duschat. Och jag är helnöjd med min ! :)

J- video senare

Jag har spelat in ett videoklipp om hur jag tvättar bort mitt smink. Men hittar inte usb-kabeln. Ska leta så mycket jag kan, och sedan ska jag redigera den, och sist men inte minst kommer den upp här. Låter det intressant ? :)

Update: ledsen alla, men det blir ingen video idag.. hittar fortfarande inte kabeln, så kan inte ladda upp videon. fortsätter letandet imorgon. Att jag alltid ska lyckas slarva bort saker, så sur man blir :( Hittar jag den inte imorgon spelar jag in med en annan kamera..

J- fångarna på fortet

Nu ska jag kolla på reprisen av fångarna på fortet, det programmet som gick i lördags. Tror det är bloggarna som är med, så det får man inte missa.


J- Beställt från Hm

I tisdags kväll beställde jag och min ena syster en hel del från Hm. Jag beställde lite sommar och vår kläder, någon mer än jag som längtar? ;) Och lite annat smått och gott.


Jag tror de va allt .. :)

Återkommer när  jag fått paketet nästa vecka :)

Update: Vet inte alla grejer som hon beställde, men det blev lite grann. Vet inte om hon vill att jag visar upp det här, så ni får helt enkelt nöja er med mina grejer ! :)


J- Städar



Hej alla, har haft en "bloggpaus", eller ja .. har varit helt off på bloggen. Men nu känner jag mig taggad för att blogga på nytt igen, har haft ett sug hela tiden, men har inte haft något intresse riktigt. Ser ingen mening att blogga om man inte har lust. Jag tycker man ska ha ett intresse också, och det hade jag inte. Men nu  så ! :D
Issa, om du läser detta (vilket du troligtvis gör) , ska vi ta och svara på frågestunden snart? ;) puss<3

Hoppas ni alla har det jättebra. Själv har en hel del hänt under lovet. Både bra och dåligt för min del. Vill helst inte tillbaks till skolan, trivs bra med lov. Saknar bara vännerna!

Har åkt skidor med syster idag, har kramp i hela benet. Just nu städar jag rummet, var verkligen behövligt. Kände att jag var tvungen att ta tag i det, för här ser ut som ve och fasa. Senare om ungefär en och en halv timma åker jag till stallet och rider, skönt.



Vet att detta inlägget är lite konstigt, men orkar inte bry mig om det nu. Men nu vet ni läget iallafall, ha det bäst!


GOTT NYTT ÅR!



Hoppas ni får ett riktigt bra 2011 !

Tusen kramar Nilcair. :)

RSS 2.0