J- Blåbärsplockning

Innan plockade jag och Isagel blåbär. Att umgås i skogen är de bästa man kan göra , prata ut med varandra. Och sedan är man puts veck för att man plockat åt olika håll. Men sedan hittar man varandra igen , och börjar att prata igen. Tyvärr så finns det några tråkiga små pyttedjur som vill retas med en. Nämligen knott och mygg. Usch på dom. Hade inte dessa funnits hade blåbärsplockning varit mycket bättre. 
  Men vi fick iallafall inte så jättemycket blåbär. Sammanlagt blev det ca 1/5 av ett glasspaket. Det var mycket , men skulle inte räcka till blåbärsmuffins , som vi hade planerat att göra. Så istället satte vi oss och åt upp alla blåbären vi hade plockat. Vi satt på en sten precis vid vattnet. Mysigt var det. 
  Man måste ta vara på naturen. Bättre än att sitta hemma och lata iallafall.
  När vi skulle cykla hem från skogen hade vi lite problem. Kan ses som stora för vissa. Men för oss är de inte så värst mycket. Men iallafall så cyklade vi på elljusspåret , och där går vägarna upp och ner. Så var det en jättestor backe , så Isagel började skrika kämpa Jasse och massa sånt. Så kom en äldre dam uppe i backen och sa till sin hund : oj vad dom skriker.  Och jag och Issa bara skrattade , hela tiden.

Sedan var det riktigt grusigt/sandigt i backen , och i nerförsbackarna slutade det med att bakhjulet på cykeln tog fart och man hade knappt någon kontroll över cykeln. Var nära på att ramla flera gånger , både jag och Issa.
  Vi fick iallafall ta del av en rolig upplevelse , och vi fick ha det mysigt i skogen. Och det viktigaste : umgås.


Vad tycker ni om blåbär , gott / äckligt ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail: (bara vi som ser)

Blogg:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0