J- Sjuk

Har inte uppdaterat på 2 dagar, känner mig tom utan det. Men har varit sjuk. Det började redan igårkväll hos Josse. Min hals gjorde jätteont. När jag kom hem skakade jag, eftersom att jag frös så mycket. Och när jag vaknade idag kunde jag inte prata. Så jag valde att stanna hemma. Får se hur det blir imorgon, har konfirmationsträff på kvällen, som jag inte kan missa. Så ja, vi får se helt enkelt. 
  Har försökt att plugga ikväll, men jag kommer ingenstans. Orden korsar sig och blablabla. Får se hur de går imorgon på läxförhören.. glosboken.se fungerar inte, någon som vet varför?!

Ha de jättebra allihopa, nu ska jag dra mig till sängen, men först voltaren och strepsils.


I - I'm alive

Hej ! Jag har varit lite off nu och kommer förmodligen vara det under veckan. Jag har inte suttit vid datan på 2 dagar för att jag har haft för mycket att göra. Vi har hur mycket läxor som helst och dom går såklart före. Sedan har jag handbollsträning på kvällarna + att jag ser på fångarna på fortet. Jag försöker hinna med att sitta vid datan 1 gång varje dag , men jag hinner verkligen inte.. :(

Vi hörs !


J- Sovmorgon

Imorgon har jag sovmorgon, så jag kan hålla mig vaken en stund till. Men däremot inte vid datan, så vi hörs imorgonkväll efter Josse! :)



Godnatt!

J- Hårfärgen

Kom på att jag har glömt att visa er min nya hårfärg. Så här är bilderna:



Inte så mycket skillnad, men utväxten är borta iallafall.

J- Haulvideon



Här har vi den !
Den andra kommer i veckan, eftersom att jag inte hunnit spela in den än.. hihi.

Juste, jag glömde visa tröjan jag köpte till pappa också (han fyllde år i fredags), kommer iallafall från Dressman och kostade 100 tror jag :)

J- Det funkade ! :D

13 minuter återstår , så aa. Håll ut ! :D


J- Gillar inte ..

.. min usb-kabel ! , har spelat in en haulvideo till er. Men när jag sätter i usb-minnet så kommer inget upp på datan, och på "den här datorn" visar den loggen, men inget innehåll. Så hoppas nu att det går under kvällen. Annars får jag spela in en ny på något annat, vilket kan leda till sämre kvalité. Men vi hoppas på de bästa somsagt, och håll utkik ikväll ! :)



J- Snart match

Idag har vi match hemma mot Bodafors/Stensjön. Håller alla tummar och tår som går för att vinna. Vi samlas klockan 1 , men jag och Emelie cyklar tidigare ! :)


J- Chappen snart

Om ca 25 minuter åker vi till Chappen, vilket ska bli kul.
Nackdelen är väl att det regnar titt som tätt här, men vi hoppas på de bästa :)



Hörs senare

J- Sleepar over med Adina

Idag har jag hunnit med en hel del. Först skolan, och sedan direkt till Värnamo. Köpte lite fynd. Men de får ni inte veta något om förrän haulvideon kommer ;)

Inatt sover Adina här, och vi ska ha de bäst! Imorgon åker jag till Chaparral med Adina, Isagel och Rebecka. Kommer förmodligen bli allmänt skoj ! :D


Sötingen :D ♥

I - Mina naglar..

Har suttit denna sena eftermiddag och pillat med mina naglar tycker personligen dom blev skit snygga ! Har alltid velat ha zebra naglar och nu har jag fått det. Har gjort på ett sätt man kan göra massa olika saker med , as häftigt ! :D

Här är naglarna :



Grymt coola !

J- Haul videos i helgen

Imorgon åker jag och den bästa Adina till Värnamo och shoppar. Så det jag köper imorgon, ska jag göra en haulvideo på. Och sedan har även mitt Hm paket kommit, så tänkte visa upp det också. Vi får se om jag gör 2 st av dem eller sätter ihop dom till en.


Random pic


J- Blogg.se , vad är felet?

Är det bara jag som har problem med att ladda upp bilder, eller har jag sällskap?
Har hört att många har problem med bloggen, men vad problemet är vet jag inte. Men nu har jag iallafall fått problem med att ladda upp bilder, antingen kommer blogg.se sidan upp, eller laddar bilden hur segt som helst och sen tillslut kommer den inte upp. Så jag tänkte fråga om någon har något tips på vad man kan göra? Det är så trist utan bilder i ett inlägg, så jag hoppas att detta går över snart.

Har ni något problem med blogg.se ? Och skärpning på detta, för detta suger !

I - Haul videon !



Jag fick upp den på youtube, Jag fick upp den ! :D

Dock så blev det utan min redigering , för det funkade inte , tyvär.. Hoppas det funkar med nästa klipp för det blir så mycket bättre med redigering ;)

J- Färga håret

Nu ska jag färga håret. Hoppas på ungefär samma resultat som jag har nu, bara att jag ska färga utväxten lite. Men visar bilder imorgon eftersom att jag inte ska sitta här med idag. Har en fruktansvärd huvudvärk också. Så ja, vi hörs med resultat imorgon helt enkelt !


Random bild igen ^^

J- Fransk manikyr


Jag älskar franska manikyrer, det är så fint!
Tyvärr så kan jag inte göra det själv. Så jag är glad att mina naglar är så pass långa att det blir en slags fransk manikyr "av sig själv". Men grymt fint är det iallafall. Och jag önskar att jag någongång i mitt liv kommer att få chansen att lära mig detta ! :)

J- Ingen match

Matchen vi skulle spelat idag blev inställd, på grund av planen. Så idag blir det plugg och färga håret tror jag.
Blir lite ljusare än vad jag hade innan, men ändå inte för ljust. Bilder kommer senare.


Random bild

I - GAAAAAH !

Jag får damp på youtube just nu ! Jag har spelat in en haul video och refigerat den , men då vill inte youtube lägga upp den. Så störande ! Jag hoppas på att det funkar bättre imon , så att ni kan få se videon :)


J- Dagen


Jag just nu.

Hoppas ni alla haft en underbarn dag!
Jag har blivit meddelad om att jag inte har ett fästingbett, vilket är väldigt skönt! Men vad jag har vet jag inte. Känns bättre nu iallafall.
Jag är hur trött som helst, men ska nog inte sova ännu ;)


J- Dagens outfit


Baslinne - JC , Linne - Polen , Jeans - Ginatricot

J- VIDEO, luggfläta



J- Förlust

Vi förlorade matchen idag. Okej, jag var visserligen inte med och spelade, men ändå. Min fot är fortfarande inte kry, och jag hoppar på kryckor. Mamma och pappa tror att det är ett fästingbett. Men ja, blir nog läkaren imorgon om det inte förbättrats. Ikväll ska jag nog titta på en film, eftersom att jag har sovmorgon imorgon kan jag vara uppe lite längre. Ikväll ska jag även lägga upp ett videoklipp på luggflätan. Har kämpat som en giraff (?) med att få upp detta. Och sedan spelade jag in ett nytt, och då fungerade det ! Så vänta och se ;)


I - Imon ska jag..

.. spela in en Haul video till er :D Igår var jag och mamma i Växjö och vi skulle kolla på handboll men vi åkte tidigare så att vi hann att shoppa lite . Det blev en del köp som jag visar imon . Har alltså inte hunnit spela in en tutorial till er eftersom vi var i Växjö och vi har även varit hundvakt i helgen . Så hoppas det inte gör något , men spelar in en Haul imon :)

Kan inte ladda upp en bild :S

J- Skadad :-(

Har superont i foten. Kan inte vara med på matchen imorgon. Jag har ont.. och jag vill spela. Kan inte gå.. och jag har supermegatråkigt. Någon underhållning?


J- Gammal video


Hittade denna gamla video som vi spelade in i våras någon gång. Det är jag Isagel och Felicia som gör en musikvideo av låten "Girls just wanna have fun". Skratta och le ;)

J- Pippi Långstrump



Har gjort några videoinlägg. Och ja, min roliga humor slutade såhär, fnitt. Haha, videosarna kommer upp under helgen om youtube fungerat. *har spelat in en ny luggflätevideo*

Det började med luggfläta och slutade med pippi långstrump. Är man fullkomligt normal? NEJ, men det kallas att bjuda på sig själv ! ;)

I - Första skoldagen ,check !

Idag har vi varit i skolan , efter en lång tid ! Jag kände mig super trött i skolan och även när jag kom hem så jag gick och la mig , somnade och vaknade igen (haha).  Sedan bar det av till träningen och nu är jag skit trött . Så det förklarar varför jag inte uppdaterat idag. Nu ska jag snart hoppa ner i säng och sova :)



Ps. Ska försöka spela in en tutorial i helgen , vad vill ni se? Ps2. Ni kanske tycker uppdateringen är lite låg överhuvudtaget men vi ska försöka kommi igång nu när skolan börjar och man kommer in i vardagen !

J- Skola idag

Som rubriken lyder, idag börjar skolan. Vid 5 över möter jag Adina, och sedan går vi till skolan, där jag vid 20 över möter Lovisa (nybliven 7a idag). Ska hjälpa henne att hitta till sitt klassrum. Måste ställa upp, jag vet ju själv hur det var för oss förra året. ;)

Iallafall så hoppas jag på att 8an kommer bli ett bra läsår. Och att min klass har förbättrats sig en aning i beteéndet. Haha, de blir säkert bra ;)

Klicka för att stänga bilden

I - Viva La Diva Concealer 3 in 1


Lite dålig bild ,jag vet..

Jasse har tidigare lagt upp en video på när vi gör en reklam film om denna produkt. Men jag ville bara tala om lite mer om den och så.

Denna Concealern har både jag och Jasse. Båda tycker den är kanon. Den funkar som Make Up Stores Cover All Mix . Jag har tidigare en gång testat Cover All Mix men tycker inte den funkar lika bra som Viva la divas. Viva La divas är också några hundra billigare . Detta är vad som gäller på min hud och då funkar Viva La divas bättre, kanske för att jag bara användit Cover All Mix 1 gång ,jag vet inte.. Men tycker absolut du kan köpa Cover All Mix den funkar kanon på andra hudtyper än min , jag lovar !

Budget: Viva La Divas 3 in 1 vs Lyx: Make up Stores Cover All Mix

J- Dagens fråga



När börjar ni skolan ?

Själv börjar jag den 19:e , dvs imorgon. Nu börjar jag 8an, ska få betyg för första gången. Vilket jag inte vill ha. Men jag hoppas allt slutar bra och sånt. Och att min klass fortfarande inte är den värsta på skolan..

I - Turban handduk by Laura



Denna turban handduk är super gosig och len. Den gör så att håret torkar oerhört snabbt och är skonsam mot håret. Den är väldigt enkel att sätta på huvudet .  Den är väldigt smidig att ha med sig och finns att köpa på RUSTA . Finns i mängder av färger men min är mint-grön.

J- Luggfläta

Den här luggflätan har jag spelat in en video till/på. Men den vill inte komma upp. Har försökt i en vecka nu, men Youtube bara envisas.


Ja, vi får väl hoppas på att den kommer upp någon gång till veckan istället då. Vänta och se ;)

Update: Spelar in en ny, och testar om det går fortare.


HAHAHA ..



Världens bästa sysselsättning , världens bästa humor ! :)

Reklamprodukt : Viva La Diva , concealer 3in1.

J- Sängdags

Nu är det dags för mig att sova. Matchen blev lika , 3-3. 
  Jag och Emelie va och tog oss ett dopp innan. Var superhärligt, verkligen! Och red även på förmiddagen, ca en timma. Och nu har man träningsvärk i rumpan också , hahha ! ;)

Men ska ju upp tidigt imorgon, så måste sova. Har tyvärr inte blivit mycket uppdatering ikväll. Men får återkomma. Imorgon när jag kommer hem från Ullared åker jag direkt till stallet, så jag får ta och uppdatera här imorgonkväll igen. Så vi ses då! ;)


Haha, tittut ! ;)

J- Gårdagens shopping


Foundationborste, Lindex , 49.50 :-


blus från kappahl , 299 :-


Löparskor , (adidas) Team sportia , 599 :-


Nagellack , Lindex , 25 :-


J- Ullared imorgon

Klockan 8 imorgon hämtar min moster och hennes barn upp mig och mamma. Sedan fortsätter vi till Hestra och hämtar upp min andra moster för att sedan fortsätta till Ullared (Gekås). Ska inte handla så mycket, men något hittar man väl alltid.


J- Ikväll blir det uppdatering

Idag har jag match, och innan den ska jag vara med Emelie. Men efter matchen så ska jag uppdatera bloggen. Kommer dyka upp videoklipp bl-a. Men ja, vi hörs väl senare då :)

Sitter vid Chrilles data , skulle hjälpa honom packa , men a de slutade såhär ! :p Men därför blir de ingen bild..


J- Shoppat

Innan idag var jag och mamma iväg på shoppingtur. Jag handlade inte speciellt mycket , utan det var mest hon som var på shoppinghumör idag. Haha. Men köpte en blus, ett par löparskor, en foundationborste och ett nagellack. Visar bilder imorgon.

 Vi va ute efter hovtjära också, men det var slut på lantmännen. Så får köpa det snart.
När vi kom hem åkte vi vidare till stallet. Jag red vilket gick jättebra.

Efter stallet åt jag kvällsmat och sedan drog jag iväg mot Adina. Vi gick ut på promenad och ja, det slutade lite sisådär. Jag älskar dig Adina ! ♥


J- Mot Landvetter

Om en halvtimma åker jag till Landvetter för att lämna av mina två systrar i Landvetter. Vid halv 4 går deras flyg till Grekland. Jag hoppas att allt kommer att gå bra. Och tyvärr kommer jag inte längre vara den brunaste av oss. :(
Haha, men ska typ bo i stallet framöver eftersom jag ska ta hand om hästen. Så uppdateringen kommer ligga lite sisådär. Men om Youtube inte krånglar ska jag lägga upp videoklippet iallafall. Sedan dyker väl säkert ett och annat inlägg upp. Vi hörs :)


J- Mitt värmespray


Loreal Paris - studio hot straight spray

Detta värmesprayet köpte jag på Kicks i Falkenberg.
Har endast hunnit använda det några få gånger. Men det har fungerat superbra. Och håret blir mjukare av det.
Helt klart de bästa jag ägt. Ni borde testa. Kostar 75 kr och är helt klart värt pengarna ! :)

I - Åker iväg imon

Imon åker jag på tonårsläger i Steninge är tillbaka om en vecka. Åker tidigt imorgon bitti så ska snart gå och lägga mig , vi hörs ! :)


I - Matrix Essentials sleek.look



Detta varmeskyddsspray är skit bra. Den luktar super gott! Den har en gnutta glitter/skimmer i sig , vilket för håret att se glansigt och lent ut. Man använder den när man ska platta håret , inte locka.(vilket jag ibland gör ändå och det funkar kanon !). Man måste alltid se till att kamma ut håret innan man plattar annars kan det bli tovigt senare under dagen. Det funkar även att göra utböjningar (i exempelvis luggen) . Den finns bara och köpa hos frisörer och är skit bra , ganska dyr men håller lääääääääääännnngggee !

Update: Den måste sitta i 5 min innan användning ;)

J- Inget videoklipp..

.. på grund av att Youtube har något problem idag. Har väntat i 3 timmar nu, och det är hur segt som helst. Så jag kommer lägga in videoklippet imorgon istället. Idag har jag vatt på äventyr med familjen. Har handlat lite, men inte så mycket, så det är onödigt att visa, var  bara onödigt typ. Imorgon har jag match, har inte haft någon träning ännu, och vi ska spela match. Aja.. livet är tufft ibland .. haha ! ;)

Men nu vet ni iallafall att inget videoklipp kommer upp idag, utan titta in här imorgon. Vet inte när imorgon, men ja, titta in hela dagen. Antingen blir det på förmiddagen, eller senare på kvällen. Eftersom att jag har match borta så tar det den hela eftermiddaen + en liten del av kvällen. Menmen.. vi hörs imorgon ! :)

bildlöst inlägg

I - Parfym : Fizzy BY Alyssa Ashley



Denna parfym är min favorit just nu. Som ni ser har jag användit en hel del och sparar nu den till skolan , så att jag ska kunna använda den då. Den luktar lite som Britney Spears Fantasy. Men inte lika sött. Denna finns och köpa på Kicks (om dom inte tagit bort den?) . Jag vet inte hur mycket den kostade men den var inte riktigt billig..
Doften håller sig mycket, mycket , mycket länge. Tog den en dag och sedan luktade den nästa dag också ! Amazing !

J- Videoklipp kommer

Ikväll kommer ett videoklipp att komma upp. Jag kan ge er en ledtråd att det handlar om hår. Är ni intresserade? , kolla in senare ikväll ! :)


J- Maybelline pulse perfection mascara


Denna mascaran köpte jag på Åhlens City i Stockholm. Första gången jag använde den var den bra. Nu när jag använder den är den inte så jättebra. Det är ju då alltså en vibrator mascara. Man trycker på en knapp, så vibrerar borsten. Jag förstår inte vad det är bra för. Haha. Idag när jag använde den fungerade den jättebra. Så denna hoppar från bra till dålig hela tiden. Men jag kommer inte köpa denna igen, så mycket kan jag säga.
Men någon måste vara först.. och det blev jag. Den går att använda, men det finns bättre ! ;)

J- Flugor är ogillade

Usch vad jag hatar flugor. Kan dom inte sluta surra runt en och sätta sig på en del av kroppen så det kittlas. Jag är fullständigt irriterad på dessa små insekter just nu. Hur kan man ha tyckt att dessa odjur var roliga när man va mindre , man skulle slå dem med flugsmälla , och fånga dem i handen. Hur kan de va kul?! Nu jagar man flugorna med flugsmällaren istället. Usch.. har en väldigt irriterande jäkel runt mig. Jag springer snart överallt , dem är så störande.

Sjukt äckliga !



Vad tycker ni om flugor , är de bara jag som stör mig så på dem, eller har jag sällskap ?


I - L'oréal paris Studio Indestructible Volumespray



Detta hårspray har jag använt ett tag nu. Den första flaskan jag köpte gillade jag jätte mycket , den tog slut och då köpte jag en ny. Det är den flaskan jag har nu och av den har jag nog inte ens änvant 1/5 del. Därför att själva grejen man trycker ner är hur seg som helst och jag får skit ont i fingrarna av den . Jag vet att Jasses också var sådan. Detta tycker jag ( rent ut sagt ) är skit dåligt. Man ska ju kunna spruta enkelt och inte behöva ta i allt vad man kan bara för att få ett sprut ? Men annrs är sprayet hållbart och doftar mycket gott !

Alla flaskor är alltså inte svåra att trycka ner men endel är det..

J- Middag hos farmor

Idag ska vi äta middag hos farmor. Vi ska vara där klockan 2 , så vi åker alldeles strax. Farmors mat är supergod , och jag hoppas på det även idag.


Random bild


I - Ikväll ska vi fira Jasses 14 års dag !

Jag gav Jasse i present en dag med mig och på kvällen skulle vi äta pizza, kolla på film och äta massa godis. Fast jag tror vi skippar Pizzan.. Sedan ska hon sova här , så jag måste fixa allt super mysigt ! Massor av tända ljus och dämpad belysning (för myshetens skull;) ) Men nu ska jag till affären och hyra film + köpa godis !


vi för lääääääängee sedan ! Love you !

Suprise !!

Nu har vi ändrat kategorierna , beskrivning och logg. Hoppas att ni tycker om det.
Överraskningen är då att vi ska istället för att ha en vardagsblogg driva en skönhetsblogg. Detta kommer bli spännande för oss och förhoppningsvis även för er. 


Vi är rejält taggade !! ;)


J- Hemma från samhället

Har precis vatt i samhället med Catte igen. Denna gång åt vi frukost på Bernts , och gick in på Zebban. Köpte en cardigan och hon ett par byxor. Väldigt mycket rea just nu , vilket alltid är uppskattat ;)
  Idag ska jag vara med Isagel , idag kommer förändringar att ske , vilket vi har förvarnat er om. Hope you like it ! ;)

Ikväll var det tänkt att det skulle vara träning , men nej det blir det inte. Så jag och Issa kan vara längre. Men kanske blir Bambu ikväll med familjen , de återkommer jag med när jag vet. Men nu ska jag försöka få tag på Issa , sover hon fortfarande ?! SÖMNTUTA !! hah ;)


Härligaste vovven Nickie ! :)

J- Tacos


Ikväll blir det tacos till middag. Alltid lika gott.

Sitter vid min data , haha var 2 månader sedan. Borde sitta här oftare eller ?! ;)

Men ska iallafall bli mums med tacos nu ..

Förändring på bloggen ..

.. imorgon förmodligen. Vad som kommer hända märker ni. Men en bloggen kommer ändras en hel del efter detta.
Vi hoppas som sagt att ni kommer att gilla detta , för det kommer vi ! Håll utkik imorgon .. då avslöjas "hemligheten".

en bild kommer avslöja allt !  hahahhah ;)

J- Tävlingstips

Klickade mig in på Simones härliga blogg Fattybom, och såg att hon publicerat en tävling om en glassig goodiebag.



Jag är med och tävlar , och ni borde också vara med. Det enda ni behöver göra är att gå in på hennes blogg, och kommentera "jag är med" eller något i den stilen. Ni behöver alltså inte ha blogg för att delta. Enkelt och roligt !

Klicka här för att komma till tävlingen ..

Lycka till ! :)

J- Jag älskar dig!


Den här tjejen är grym. Jag önskar att allt blir bra. Jag hjälper dig genom allt , så som du hjälper mig !

Evelina Sjöholm ♥ Jasmine Carlsson

Våran låt , angel - flipsyde


Puss på dig min kära !

J- Hemma igen

Hittade en present till Kaleb. Hann inte gå in på Zebban , så går ner dit någon annan gång i veckan med syster♥
Nu är systrarna mina på kalas i stallet.
Sitter här och gör ingenting. I eftermiddag ska jag åka iväg med mamma och pappa. Vet inte vart än , men pappa vill iväg på de sista semesterdagarna. Så vi får väl se vart vi åker senare.


Min tjockiskanin :D

I - Mot High Chapparal !



Snart sticker jag och Felicia till high Chapparal , det kommer bli en mysig dag där laddad med skoj ;D

J- Mot centrum

Nu åker jag och min syrra ner till samhället. Vi ska handla lite , finns inte speciellt mycket affärer här. Men hon ska köpa present och jag ska kolla på lite kläder. Hörs när vi kommer hem ! :)

I - Det slog mig nyss en sak.

Jag och Jasse är skit bleka på headern om man jämför hur vi är nu :P Det var bara något jag kom att tänka på.

Idag har jag än så länge varit ute och sprungit och duschat + lite annat smått. Idag tror jag inte att jag orkar något typ . Är skit trött och måste vila .. Det borde ju egntligen vara en bra start på dagen genom att springa 2,5 km men inte idag tydligen haha. Aja, nu ska jag vila och dricka (super törstig !!).


J- Till Josse

Om ca en kvart åker jag till Josse. Mamma hämtar Catte i Åsenhöga och när hon kommer hem därifrån kör hon mej. Idag ska vi spela the sims 3 , vilket jag aldrig gjort (!). Ska bli spännande. Har massor av the sims 2 , men dem kommer aldrig till använning eftersom jag inte hittar förstaskivan. Men jao , vi hörs väl ikväll då.



Vi för 2 år sedan

Kollade i arkivet på bilder jag lagt upp , och hittade denna. Sitter nämligen fortfarande vid Cattes data..

Ha en underbar dag ! :)

J- Josse imorgon

Imorgon ska jag vara med Josse , vilket var grymt längesedan. Åker till henne vid 12-tiden och sedan kommer jag hem på kvällen någon gång. Ska i vilket fall som helst ha en underbar dag. Och kanske att jag kan ta hem min kudde nu.. haha den har vatt där i 2 månader typ.

Kanske inte bloggar innan jag åker imorgon , så vi hörs imorgon kväll ;)

Fortfarande inga bilder..

J- Mys

Sitter och myser på mitt rum. Det är nya lakan och rent så de strålar om de. Skönt är de. Sitter med en bok jämte mig. Funderar på att läsa lite. Har bara hälften kvar, och det lockar eftersom att jag är på ett extra spännande kapitel. Är på min sista bok nu av de tre jag lånade på biblioteket. Har vatt helt fast i alla böckerna , så har läst ut dem ganska snabbt. Gött , ;)

sitter fortfarande vid min syrras data , så kan inte lägga upp någon bild..


J- Kycklingsallad

Ikväll har det ätits kycklingsallad. Det var riktigt gott , men blev alldeles för mätt.
Var även hos morfar innan och firade min moster Sandra som fyller 19 år idag. Hälsade även på katterna , kattungarna har blivit jättestora och är fortfarande supergulliga. Nu var morfar även kattvakt till min andra mosters katt , Tarzan. Den kissen är också grymt söt. Tog lite bilder , men kan tyvärr inte visa dem eftersom att jag sitter vid min systers data.

Idag har jag städat igenom hela rummet. Det var vad jag fick göra för att inte dö ut. Nu är rummet iallafall snyggt och rent. Men i veckan blir det nog att möblera om också. Flytta garderoben har jag i tankarna. Och därför måste de andra möblerna också flyttas.. Men det blir nog bra.

Har inga bilder på denna datan , så det kommer senare när jag sitter vid någon av de andra.. :)

I - I dag har jag..

.. varit i Värnamo och shoppat lite smått . När vi kom hem så hoppade jag av hos Felicia och har varit där sedan typ nu. Har kanske varit hemma 1 timme typ ? Har ätit och suttit vid datorn. Ikväll ska jag sitta vid datorn , kanske kolla på film och bara mysa :) Det är la gött !


J- EM

Emma Green fick silver ikväll. Vilket är väldigt kul för Sverige. EM har inte gått speciellt bra i år. Många skador osv. Så det var kul att vi fick en medalj ikväll. Hon slog även sitt personliga rekord 2 gånger vilket är väldigt roligt att höra.


Hon är även sjukt duktig på att göra flätor.

Grattis till henne ! :)

I - Tagit igen datorn..

Har suttit en stund nu framför datorn och kollat igenom alla sidor och är äntligen klar ! Har liksom Jasse haft en konon vecka :) Nu väntar 1 veckas lugnhet ( om man kan säga så ) , efter det drar jag och felicia på läger i Stenige.

Lollipop

En STOR överraskning kommer ske på bloggen , ja , den kommer förändra hela bloggen . Hoppas ni gallar det ! Det gör vi :D


J- Hemma

Har haft en superkul vecka ! Verkligen något jag vill göra om.
Börjat att packa upp lite , men orkar inte mer. Är så trött. Har även suttit här en stund och kollat bloglovin.. var en hel del att ta igen. 
  Men har i vilket fall som helst haft superskoj , och badat och solat de dagar de va fint. Dvs måndag , tisdag och onsdag.



Hörs senare


RSS 2.0